Nytt säng, snart nytt rum

Publicerat: 2011-01-09 Kl: 20:04:25 | I kategori: Allmänt




Anton fick bla i julklapp en "slant" att handla för. Både av mormor och morfar, farmor och Tomas, PM och Lotta.
Det skulle gå till någonting som Anton behövde. Mormor och morfar ville att deras slant skulle gå till en ny säng eftersom det är dags att flytta ut bebissängen nu. Han har ju minnsan blivit storkille. Så den första delen är alltså inhandlad, sängen. Resten av pengarna ska också få gå till Antons nya rum hade vi tänk. Å apropå nya rum...vi har tänkt om, igen! Vi gör helt enkelt så att Anton får det nyrenoverade rummet på en gång så får bebisen ta hans nuvarande. Vi kommer ju ha tid på oss att renovera där också innan det är dags för eget rum eftersom bebis kommer ha sin spjälsäng inne hos oss första tiden. Det känns mest rättvist så.
Vi får se när Anton får flytta in på sitt nya rum, det är lite smågrejer kvar att ordna med innan. Också ska ju Antons farfar få måla något fint på väggen där inne också. Kommer bli så bra!

Men idag blev det iaf premiär i nya sängen i gamla rummet. När bilden togs skulle vi bara ta en bild för att visa, men Anton var fast besluten över att ligga kvar med oborstade tänder och traktorn i handen. Men mamma och pappa fick som de ville i slutet, rena tänder och ingen traktor ;)
Nu syns inte det på bilden, men det är en jätte fin bild av en nalle när uppe vid huvudet. Anton har lutat sig fram och pussat den massor med gånger. Han älskar sin nya fina säng!




Kommentarer
Postat av: Carro - mamma till Noel

Riktig säng och snart storebror och Nolle ska börja dagis. Vad hände med våra småpojkar?!



Blir ni hemma någon dag i veckan förresten? : )

2011-01-09 @ 23:14:09
URL: http://intox.blogg.se/
Postat av: mormor

Men vad bra det blev, det var ju en jätte fin säng.

Det ser jätte mysigt ut.

2011-01-10 @ 01:10:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0