Varva ner nu Anton!

Publicerat: 2011-03-23 Kl: 19:31:24 | I kategori: Allmänt


Klockan är strax efter sju i skrivande stund och båda barnen verkar sova. Näe, nu gnällde Amanda precis till...ja de är på god väg ialla fall. Det blev en kort vila för Anton idag eftersom vi åkte ner till Indal för att busa med Arvid och Alma och deras mamma Sofie. Nu ikväll fick vi även besök av familjen knutsson/Nordin och Magnus. Då kunde Anton fortsätta busa med Ronja. Jag undrar vart den lilla blyga Anton tagit vägen? Han visar sig någon gång i veckan då vi träffar nya eller inte så kända människór, men annars är han som en huligan. Vet inte hur många gånger om dagen jag säger " Anton, ta det lugnt" Känns som en rätt uttjatad mening och det tycker antagligen Anton också eftersom han knappast lyssnar på mig längre. Han är ju jätte lugn och stillsam när det är bara vi, men så fort det kommer någon som busar med honom så blir det lite småt kaos, eller är det i mammas huvud det är mest kaos? Inte undra på att Amanda är dödstrött efter klockan fem, å jag med! Det här med stillsam lek är inget för honom.

om det blir bra väder imorgon ska det bli kyrkisträff ute i pulkbacken. Då packar vi med oss korv och snowracer och far ner och busa av oss lite. Hoppas på det, har inte kollat något väder än. men det kan ju ändras fort det där från en dag till en annan.

Angående förra inlägget så är den första bilden på Anton i bilstolen då han är ca två månader och den andra är på Amanda från i tisdags. Skulle ju ha skrivit det kanske..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0