Sjuttonde maj

Publicerat: 2011-05-17 Kl: 20:59:02 | I kategori: Allmänt


Grattis då norrbaggar, eller vad man nu säger. Man kanske  inte säger grattis....det är som att säga grattis på alla hjärtansdag, urdumt!


Fick besök av Sofie och barnen i eftermiddags. Mycket trevligt tyckte vi!





Härmaporna som ska göra likadant .....å sedan garpskratta


Imorgon ska Amanda få sin 3 månaders vaccination, blä! Jag har blivit tårögd vid nästan alla tillfällen som Anton fått sina sprutor. Han har även fått feber varje gång och blivit riktigt gnällig på kvällarna. Det är ju olika det där hur de reagerar, hoppas att det inte tar lika hårt på Amanda. Tänker uppdatera er lite om henne imorgon då hon blir just 3 månader. Nu ska jag kika på grey´s anatomy. Är det försten någon som kan tala om för mig vad som hände med Callie (stavas?) för två avsnitt sedan? Jag missade det och förra gången hade hon helt plötsligt fått barn och råkat ut för något, men vad? haha, ja men det är ju viktigt de där så man hänger med. Jorå surru satt, en kopp te och tv var det.


Update: Det är ju tisdag idag... desperata idag, grey´s imorgon

Kommentarer
Postat av: Malin Lövgren

Hon råkade ut för en bilolycka, hon och hennes tjej skulle åka bort och när hon friade i bilen så blev callie helt ställd och dom glömde helt bort att kolla på vägen. Callie flög rakt igenom framrutan och hamna på huven. Dom var tvungen att ta ut ungen.

2011-05-18 @ 09:58:20
Postat av: Emma S

Oj, tur jag inte såg det, jag hade väl grinat ihjäl mig. haha. Tack malin :) Hoppas det är bra med dig!

2011-05-18 @ 12:38:49
URL: http://endaghosemma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0