Omma!

Publicerat: 2011-09-27 Kl: 21:42:38 | I kategori: Allmänt


Igår då vi var nere i stan och snurrade omkring i olika ärenden så ringde vi barnens mormor lite spontant och frågade om vi kunde få svänga förbi på hennes jobb och göra ett litet studiebesök. Om vi kom på en gång så gick det bra och på 10 minuter var vi där, på midlanda flygplats där mormor jobbar som flygplatsbrandman och då också som säkerhetsvakt i kontrollen bla .

Anton var nästan i chocktillstånd under den dryga timmen vi var där. Han hade väl inte i sin vildaste fantasi kunnat tro att han skulle få vara med att testa brandlarmet, åka brandbil på start och landningsbanan, skjuta med vattenkanonen på en buss, starta sirenen och dessutom göra allt det med "Omma".  Han och Amanda satt som två ljus i mitt knä och då vi klev ur upprepade han i säkert en halvtimme "Schlapbil me omma, Schlapbil me omma, Schlapbil me omma" (lastbil med mormor)

Ni förstår ju vem som är Antons idol nu mera!




Visste ni föresten att man kan ha sitt barnkalas där?

Klicka här för att komma till artikel 


Kommentarer
Postat av: Gunilla

Jag kan föreställa mig vilken spännande känsla för lilla Anton, nästan så han kanske tror att han drömt. Och få komma till mormors jobb, vilket äventyr det blev, jättetrevligt att läsa. Kramar

2011-09-27 @ 23:04:38
Postat av: Titti

Ja det var roligt att ni kom!!

Ang barnkalas så är det lite vinter vila med det ett tag fram över. Men vi kommer nog igen, så fort det finns lediga dagar mellan flygningarna.

Lördagar har varit en bra dag hitills.

Barnen bör fylla mins sex år för att få ha sitt kalas hos oss. Då går vi genom säkerhetskontrollen tittar i ett flygplan åker bandvagn och brandbil.

Sprutar massor av vatten från brandbilen och avslutar med lite glass o godis påse på restaurangen.

Välkomna !!

2011-09-27 @ 23:56:12
Postat av: Carro

Men vad roligt & spännande för honom! :) Säkert sjukt kul för barnen att ha kalas där också! :D

2011-09-28 @ 10:03:00
URL: http://intox.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0