sista april

Publicerat: 2011-04-30 Kl: 21:59:52 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer66 års kalas hos Niclas farmor (herre gud va ung du är Mia, nu när jag tänker efter), grillning och nu ikväll majbrasa. En mycket trevlig lördag!


Bilstolen

Publicerat: 2011-04-29 Kl: 21:40:24 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Har aldrig varit med om att pojken suttit så illa i bilen. Han har väl aldrig hängt framåt med huvudet i den bilstolen. Måste kolla om jag kan få den att luta lite mer bakåt, det finns ju en ratt man ska skruva på som gör nått med benen i alla fall. Men jag var ju tvungen att göra en lösning för stunden....


Man ställer väl upp

Publicerat: 2011-04-28 Kl: 18:23:47 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Anton behövde  sommarskor, så jag och barnen gjorde ett besök på skopunkten där man får det billigaste paret till halva priset om man köper två. Det är ju jätte bra! Så jag offrade mig för familjen och köpte ett par till mig själv också. Västa smarta och snälla mamman jag är alltså..höhöMina skor blev förra sommaren uppäten av en hund, så jag köpte samma som jag hade i fjol. Jag hann ju inte lessna på dem då menar jag.


Gästbloggning

Publicerat: 2011-04-27 Kl: 20:24:22 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


Anton gästbloggar

Vilken tur att min mamma kom på att jag hade två likadana lastbilar, en inne och en ute. För då hon hämtade den inne så kunde jag och Noel leka med varsin. Jag var nämligen arg eftersom vi båda ville ha samma sak. Jag var så arg så jag tänkte sluta Andas om jag inte fick som jag ville, SÅ mycket tog jag i. Jag vet hur man ska göra ibland ;)


Onsdag var det idag va?

Publicerat: 2011-04-27 Kl: 12:12:55 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Lite svalare idag och igår, tycker att det är rätt skönt! Känner mig lite smått sliten och trött i kroppen just nu och värmen gör det hela mycket värre. Jag kan sitta i solen en liten stund men brukar sedan tycka att det är rätt jobbigt. Fast jag tycker jätte bra om sommaren, men det ska vara sådär lagomt..som vårsolen. Efter en dag ute i strålande sol och hög värme så känner jag mig helt slut, pannknackning och noll energi. Brukar vara  extra noga med att dricka mycket vatten de dagarna. Så idag är det sådär lagomt. Vi har inte kommit ut än idag. Nu sover barnen inne i sina sängar och då de vaknat så går vi ut istället. Tar en lite promenad upp på byn för att handla lite till middagen,  grädde och mjölk...det får blir vofflor idag.

Nu ska jag nog tippa åt vänster här i soffan en stund och ta en liten snabbvila innan barnen vaknar, om sådär en 45-60 minuter skulle jag tro.


inköp

Publicerat: 2011-04-26 Kl: 22:04:43 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Insåg i helgen då värmen kom att Anton hade lite dåligt med sommakläder. Ikväll drog hela familjen en repa på birsta och fick med lite påfyllning till garderoben.. Byxor, tröjor, pyjamas.Behövde verkligen inte köpa något till Amanda men kunde bara inte låta bli...


AJ! sa armen

Publicerat: 2011-04-26 Kl: 13:03:16 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Det är ju det jag sagt hela tiden, man ska ge fan i att stryka. ta på kläderna så slätar de ut sig sitället.


Påsken

Publicerat: 2011-04-25 Kl: 19:49:04 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


...är nu över. Men jag tror vi blivit lurade för det måste ha varit midsommar! Ojoj vad varmt och härligt det har varit.  Vi har varit hos både släkt och vänner på mat och mått riktigt gott, avslutade helgen med en middag här hemma hos oss igår med mamma, pappa, brorsan och min moster med familj. Tror aldrig jag firat påsken så här mycket tidigare. Eller firat påsken? Det kan vi ju inte kalla att vi gjort det, inte vad påsken är från början ialla fall.

Från i torsdags så är det inte många timmar vi varit själv. Tack för en jätte trevlig helg alla ni som delat den med oss. Nu har vi lite räkor som måste ätas upp så jag sitter och inväntar Niclas och Magnus som kanske kommer in snart.


En go och glad Amanda som myser i skuggan


Påskägg

Publicerat: 2011-04-22 Kl: 21:11:21 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Jag har precis lagt ihop lillemans påskägg  tills imorgon. En liten traktor att ha ute och lämpligt många godisar. Skulle ju se lite fjuttigt ut med 7 st godisar ( tycker inte det är lämpligt med fler) så därför skickade jag Niclas att köpa någon leksak istället :) Bra va?Amanda får vara utan ägg i år, tror att hon tycker det är helt okej ;)


Fotografen och hans familj

Publicerat: 2011-04-21 Kl: 21:29:00 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Ikväll var vi hos Ann och pierre och blev bjuden på grillat, sååå gott! Då vi skulle gå där ifrån så skulle Niclas ta ett kort på oss. Men eftersom Anton inte ville stå still så fick Niclas backa samtidigt som han försökte ta ett fint kort på oss då jag höll honom fint i handen. I samma veva påstod han att min mage...eller tunika såg stor ut, så jag borde göra något åt saken. Det var nog inte för att vara elak utan för mitt eget bästa, haha . Någon bättre bild än såhär fick vi inte eftersom Anton skulle göra som pappa resten av vägen,  backa till bilen.

Riset

Publicerat: 2011-04-21 Kl: 12:34:53 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Titta vad lite värme kan göra, sååå fintSkulle naturligtvis ha haft riset där ute inne en stund för att få även det fint. Men skulle tänkt på det tidigare. Men skulle i och flr sig kunna ta in det nu innan vi far ner till stan. Det är väl ändå ingen som ska hit på våran bro och titta nu idag...på riset som inte finns.

Lite av varje

Publicerat: 2011-04-20 Kl: 22:35:10 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarerJa,  det blir ett inlägg om både det ena och det andra.

Jag skrev tidigare att Amanda var så ledsen på kvällarna. Vi har förstått att hon är både trött och mer hungrig då kvällen kommer. Några dagar testade vi att ge henne ersättning eftersom hon tog mitt bröst, sög, skrek, tog tag igen, skrek och höll på så. Hon ville ju ha men blev kanske arg för att det inte kom så mycket som hon ville. Vad jag förstått så tar det någon dag för mjölken att "ställa in sig" så jag ammade mer ofta mot kvällarna, tänkte extra på att dricka mycket vatten och försöte vila en lite stund om jag skulle ha sån tur att båda barnen vilade samtidigt. Detta har jag fortsatt med och hon är mycket mer nöjd med min mat nu så vi har inte behövt ge flaskan mer. Hon sover också längre perioder på natten utan mat så det var ju väldigt skönt. Min mat verkar mätta bättre nu. Hon kanske var i en period då hon behövde mer också.  Men, trött är hon alltid vid 17-18 tiden på kvällarna så vi har varje kväll i snartt två veckor skyndat oss ut efter middagen för att pyssla på ute hela familjen. Då kan Amanda ligga i vagnen och följa med runt på gården då jag drar henne, kratttar lite, drar med henne en bit till för att plocka lite. Hon är helnöjd där hon kan somna till i vagnen och ligga och småkika mellan varven. Nu har det varit varmt och vindstilla vissa dagar så då har jag även kunnat sätta mig i en stol och amma där ute också. Är vi inne så skriker hon konstant hela kvällen! Hon är som en klocka. På dagarna är hon oftast väldigt nöjd med allt tack och lov.

Men det här är ju kanon, för vissa dagar har vi tagit promenader och andra dagar har vi "jobbat" här ute på gården. Niclas håller bland annat på att renovera förrådet här ute som än så länge ser ut som något häng för lodisar. Men det tar sig och kommer bli så bra då vi kan ha något ställe att förvara både skoter, verktyg, däck, krattor..ja allt som bara står och ser skräpigt ut över hela baksidan just nu. Anton tycker det är kul att vara med och vi hjälps åt att hålla koll på honom så han inte gör sig illa. Han är duktig måste jag säga som förstår allvaret då vi är ute. Han lyssnar mycket bättre än inne då vi talar om vad han inte får röra och var han inte fårg gå. Uppifterna han får av pappa, så som att bära träbitar, hammra på väggen eller slänga skräp tar han på störta allvar och ser nästan lite mallig ut. 

Ikväll har pappa Niclas fixat med förrådet och lagat nått på taket, Anton hjälpte till och gick sedan vidare till sandlådan för att gräva en stund. Jag själv har krattat. Måste säga att det är riktigt kul att kratta, det blir ju så fint! fast det kommer jag nog inte tycka så länge skulle jag tro, att det är kul alltså. Eftersom gräsmattan är stor och jag antagligen kommer strunta i hälften och intala mig själv att " äh, löven kommer blåsa bort och gräset växer så det som ligger kvar jag jag köra sönder i småbitar med gräsklipparen istället" ja vi får se hur länge det är kul

Oj va dålig jag är på att stava känner jag nu. Har funderar säkert 10 gånger på hur vissa ord stavas då jag skrivit detta inlägg. Men ni fattar väl vad jag menar, trots mina missar.ojoj nu är klockan mycket. Men Niclas är ledig imorgon och jag tror nog att det är min tur att få en liten sovmorgon till sådär 8-9 tiden. Det är lyx det ! Imorse var det 05:00 som lilleman tycckte det var lämpligt att kliva upp. Mindre kul tyckte jag.


Leksoffa?

Publicerat: 2011-04-20 Kl: 13:09:58 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Perfekt att ha ett lekrum alldeles intill vårat tv rum. Då slipper man ju ha alla leksaker utspridd över hela tv rummet och soffan........eller?

Låt mig presentera Antons lekrum ( som jag och han städade för ca 2 veckor sedan)
Ja, jätte fint. Såhär har det sett ut i två veckor som sagt. Och så har vi tv rummet då...Det är tydligen roligare att leka i soffan.


Tisdag

Publicerat: 2011-04-19 Kl: 21:31:28 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Idag har Niclas blivit pappa....på papperet. Vi var ner till stan och familjerätten för att ännu en gång skriva under både här och där.  För att undvika missförstånd så jag jag berätta för er som inte vet det att det är någonting som alla icke gifta måste göra. Det spelar ingen roll att man gjort det med tidigare barn, det gör man varje gång. Men vilket ställe....tror det vilar en förbannelse över stället! ja inte är det någont trevligt ställe iaf. Redan i dörren möts man av en ringklocka och en låst dörr med små hål man kan prata genom, bara det säger ju en hel del. Är nog bland de sista ställerna jag skulle vilja jobba på. De får nog jobba med en hel del tragiska fall de som jobbar där. En lång korridor med massa dörrar...tror inte jag såg en tavla ens och inte några trevliga människor heller för delen. Eller de kanske var trevlig men alla ser ut som att det är bergravning där eftersom det inte verkar finnas en människa som drar på munnen. 

Då var det gjort i alla fall och vi drog vidare till mamma och pappa för att bjuda in oss på lunch och låna sängen så Anton fick vila. Gjorde sedan ett besäk lite längre bort i byn hos Nicas faster där våran föredetta katt Emo nu har flyttat. Han mådde bra! Skönt att se att han trivs så bra.

Nu ikväll gjorde jag och barnen lite påskfint både inne och ute. Anton ansvarade för påskäggen som ni ser!Men mamma stryrde upp det hela


Barnen med stort A

Publicerat: 2011-04-18 Kl: 22:56:05 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


Anton och Amanda. Amanda och Anton
Inte vet jag, men känner mig lite smått förvirrad då jag bläddrar mellan bilerna som jag tänkte lägga upp. Visst ser man vem som är vem men man måste fundera lite. Folk säger hela tiden " men vem är Amanda lik då tro?" ja inte är det Niclas eller mig hon är mest lik, det är ju brorsan konstaterar vi alla. Eller har någon annan något annat bud?
(tänkte på någon av er i släkten som känner mig och Niclas som barn) Det är roligt att det finns likheter från båda sidorna av släkten.Skitmage

Publicerat: 2011-04-18 Kl: 21:28:51 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


Skitmage....eller hur var det?Om någon skulle vila byta mage med mig så går det jätte bra!. Det går till slut så långt att jag får migrän eftersom det blir totalt stopp!

Det här är någonting som började i skolan då det fanns några stackars utsatta toalettbås vid skåphallen. Skulle väl aldrig drömma om att sätta mig och skita där! Kanske kissa...om det inte fanns nå folk i närheten och det gick fort eftersom det fanns risk för att någon skulle vara lustig och låsa upp dörren utifrån eller stå och banka. Annars fanns ju toaletter i andra sidan av skolbyggnaden men dit bort sprang man väl inte mer än de gånger man hade vägen förbi. Man höll sig helt enkelt och lät det lixom "gå över" eller som vissa gjorde, gick hem och sket helt enkelt. Ja det är helt sjukt!. Antar att det är fler än jag som känner igen det här.  Tror det är ganska vanligt hos unga tjejer.  varför skriver jag om det företsen? Vad vill jag komma fram till tro? Tips på bra mat? eller sånt som är lösande eller ska undvikas. Jo jag äter varierad kost, försöker äta mat med fullkorn, dricka mycket vatten...  försöker låta bli onyttigheter på veckorna och ska göra iordning pajalagröt eller molingröt som det också kallas och koka upp tills imorgon. Men det kommer som vanligt inte göra underverk, kanske om jag äter den tre gånger om dagen i tre veckor.  Man kanske skulle haft något så man kan göra en rensningskur, köpa den där äckliga te sorten som jag drack för länge sedan. Jag vet inte hur mycket hänsyn jag måste ta till att jag ammar ?

Två månader

Publicerat: 2011-04-18 Kl: 09:36:33 | I kategori: Allmänt | 4 kommentarerIdag blir Amanda 2 månader

Kul att några av er skrev vilka ni är :)


Söndag

Publicerat: 2011-04-17 Kl: 21:53:15 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Ikväll var Anton väldigt bestämd med att han skulle dricka sin välling vid köksbordet. Titta va lycklig han är med sin lila nappflaska :)En bild på "Mandis" måste vi ju också ha. Men idag fastnade hon bara på bild i sovande tillstånd


Statistik

Publicerat: 2011-04-15 Kl: 21:04:07 | I kategori: Allmänt | 8 kommentarer


Vilka läser min blogg brukar jag undra. Vissa vet jag ju, men alla smygare där ute, vilka är ni? Det får jag nog aldrig veta. Men jag hör ofta från nära och kära "jag läste/såg det på bloggen" så ni är mina trogna läsare :) Tänkte på det här med statistikmätare, hur funkar det? kan man lita på att de visar rätt? Jag brukar kika på susnet lite då och då för att se på ett ungefär. Kan säga att statistiken aldrig varit så hög som då Amanda föddes, men nu sjönk den igen..haha. Ja mer intressant blev det väl inte då. Jag delar med mig av en del av vårat liv och det är iaf roligt att ni vill följa med oss. Samtidigt brukar jag fundera på varför jag ibland skriver också. Om inte annat så är det väldigt kul att gå tillbaka och kika vad jag skrivit tidigare.

Nu är det helg och imorgon ska vi på treårs kalas hos Julia och på kvällen blir det middag hos svärfar och Viktoria tillsammans med Niclas syskon med respektive, om jag fattat det rätt. Det är alltid lika trevligt att bli bjuden på middag. Ja nu vet ni vad jag ska göra imorgon också, intressant va?


VÅR!

Publicerat: 2011-04-14 Kl: 20:56:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Vilken härlig dag! Man vet att det är vår när det kryllar av barn med sina blå (eller är dom grön?) väskor med majblommor. Jag köpte mig en liten krans med majblommor av grannpojken och på ica kunde jag inte motstå tulpanerna. Tanken var att jag skulle baka ikväll (kors i taket), därför som jag gick min promenad. Men vem ville gå in och baka en kväll som denna !?  Jag och Amanda tog oss istället en promenad bort till våra nya "grannar" och kollade läget.


Stickat

Publicerat: 2011-04-13 Kl: 13:49:25 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Idag när svärmora kom så hade hon med sig byxor och strumpor  som hör ihop med koftan som Amanda fått tidigare. Hon är så duktig barnens farmor som stickar så fint!

 


Massage

Publicerat: 2011-04-12 Kl: 20:57:18 | I kategori: Allmänt | 4 kommentarer


Som jag har längtat! Varje dag som gravid har jag längtat efter denna dag, massage! Har varit hos Anette på kroppåzånt på 1½ timmes helkroppsmassage. Det är bland det bästa man kan göra för sig själv, unna sig en massage. Tror det är fjärde gången jag går dit och känner mig så nöjd varje gång. Det sliter verkligen på min nacke och axlar då jag ammar eftersom det lätt blir att jag sitter tokigt och lyfter, även fast jag försöker använda amningskudden. Men nu är det betydligt bättre.


Niclas fick alltså vara ensamstående med båda baranen i några timmar för första gången. Amanda är duktig att ta flaskan så det hade inte varit några problem. Barnens farfar hade också varit hit en stund och lekt med Anton. Imorgon kommer barnens farmor och är med Anton en stund då jag och Amanda ska upp på BVC för färäldrargrupp då vi ska få lära oss babymassage. Då är det alltså lillskruttans tur att få mysa.

Amanda

Publicerat: 2011-04-11 Kl: 20:35:54 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarerJag älskar min pappa!
Vilken grabb

Publicerat: 2011-04-10 Kl: 19:57:59 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Grabben med långa och starka ben. Ben som orkade gå exakt 1 km idag, det tycker jag var bra gjort av Anton!
Han gick och pekade och pratde hela vägen och höll min hand hela tiden medans jag höll den andra på vagnen där Amanda låg . En promenad i härligt tempo som tog 35 minuter efter byvägen. Han släppte min hand och stannade 1 gång på hela vägen och det var då vi stannade och pratade med en tant!


Ibland blir man förvånadTack

Publicerat: 2011-04-09 Kl: 15:46:30 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Idag har vi haft besök av en arbetskamrat til Niclas och hans tjej och lilla dotter. De hade med sig present till Amanda, men också till Anton. Båda barnen har fått så mycket fint av så många som kommit och uppvakta, jag blir lite tårögd mellan gångerna. Människor i vår närhet gratulerar till barnen, vi har fått ärva kläder från höger och vänster. Vi har så många fina människor omkring oss som vill vara med oss och barnen...krama på våra barn, det värmer så otroligt i mitt hjärta. Stort som litet, bara att någon frågar hur det är med mina barn gör mig så glad. 

TACK för att ni finns mina underbara ungar, TACK alla ni underbara människor som finns omkring oss!

April var det ja

Publicerat: 2011-04-07 Kl: 09:59:22 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarerDet är det här som kallas Aprilväder va?Kortärmad ena dagen och så här nästa. Men det är ju April så ingen borde ju bli förvånad

Motion ?

Publicerat: 2011-04-06 Kl: 22:11:04 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Jag har cyklat ikväll! Det var som en befrielse, som balsam för själen...jag känner mig som pånyttfödd! Stoppade TVÅ (!) förkylda barn i säng, en lite piggare än den andra. Anton är den sjukaste just nu med lite smått feber, rinnande näsa och tandsprickning .  Amanda är mycket piggare än hon var i helgen. Men till saken, jag ammade Amanda och lämnade ban, hem och sambo för lite egentid. Tänk vad en uppfriskande tur kunde göra. Jag toktrampade genom byn och tänkte inte en tanke tanke, eller jo jag tänkte att det var jobbigt att röra på sig! Har inte gjort något så jobbigt på över ett år. På vägen hem svängde jag ner till m-h och stefan och sa hej och kollade hur det gick med renoveringen. Då jag kom hem var jag full av energi. Nu, en timme senare sitter jag i soffan som en påse nötter och är så trött så jag vet inte hur jag ska orka ta mig till duschen.  Tror att det här med motion verkar vara en bra grej. Kanske ska fortsätta med det ;)


Idag har Anton varit hos Ylvas hästar och efter det blev hela familjen bjuden på gomiddag.  Tack för idag, slut för idag.


soliga utedagar

Publicerat: 2011-04-05 Kl: 20:02:32 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Man måste passa på då solen är framme...och det har vi gjort i dagarna två.
Det har blivit både lunch, mellis och promanader. Jag och Niclas tog och städade bilen idag och flyttade bak Antons bilstol, så nu sitter båda barnen bak och det känns mycket bättre. Hoppas att han kommer tycka det också! Amanda gillar att ligga i vagnen då vi är ute, både sovandes och vaken. Då det varit lä han jag vågat mig på att amma ute annars sprungit in en snabbis. Anton, den lilla rackarungen är så snabb, man hinner inte mer än vända på huvudet så är han borta. Då vi städade bilen srog han iväg med vagnar och sopar över hela gåren, rätt var det var då man lyfte på huvudet så satt han inne i bilen och nästa stund var han nere i diket. Helt plötsligt var han borta, jag visste vilket håll han hade dragit åt så jag skyndade efter, men den lilla rackarn hade öppnat dörren och gått in och satt sig i soffan med leriga och blöta ytterkläder. Han tyckte hog att det fick räcka för idag. Sötnöten våran!

Imorgon ska Amanda upp på BVC för läkarkontroll och det ser jag fram emot. Det är skönt att det är ganska tätt som man är där uppe mendan de är små. Men annars är det ju bara ett samtal bort. Vi har ju världens bästa BVC sköterska, Margareta, så de så!


Planering

Publicerat: 2011-04-04 Kl: 20:19:10 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Om 1½ månad fyller Anton två år. Våran storkille. oj vad tiden springer iväg. Det känns lite gruvsamt att han ska bli stor, bli vuxen och kanske få egna barn någon gång. Ska han inte alltid vara vårat lilla charmtroll som skuttar omkring här hemma!? Jag sitter och funderar lite på Antons födelsedag, undra vad han ska få av mig "Mandis" och Niclas?  Till sommare är det tänkt att det ska bli dop för vår lilla tös också. Vi har mycket roligt framför oss nu.


Anton på morgonen på sin 1 års dag


Sjuk tös

Publicerat: 2011-04-03 Kl: 17:09:40 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Igår kväll skrev jag om att jag inte ville utsätta Amanda eftersom hon är så liten och få inte bli sjuk. Vad händer? Jo i natt brakade det lös-förkylningen! Blä säger jag . Inte kul att vara dålig när man är så liten som 6 veckor. Hosta och snorig näsa är inte kul eftersom det knappt går att äta. Vi har en trött tjej som sovit sig genom nästan hela dagen och vaknat för att få i sig en liten skvätt av mamma. Det spelade alltså ingen roll vad man gjorde eftersom hon blev sjuk ändå. Men vi sköljer näsan med lite bröstmjölk, håller högläge, försöker mata på så gott det går och kollar så inte någon dum feber dyker upp. Ringde min egen sjukvårdsupplysning (Ann) och rådfrågade eftersom hennes lilla flicka precis varit sjuk.  Kommer inte ihåg vad som gäller då små bebisar är sjuk och jag tror föresten inte Anton var sjuk de första månaderna heller.  Men vi ska på läkarkontrol på onsdag på BVC så det känns ju bra.

Hoppas ni haft en trevlig helg. Snart kommer äntligen min älskling hem från jobbet.

3 april

Publicerat: 2011-04-03 Kl: 11:58:59 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarerDet första Anton sa imorse då han klev in till köket var WOW, titta där! Han såg på en gång att vi hade hängt upp nya gardiner. Vilken kille man har ! :) Här skulle det ju passa bra med en bild på fönstret, men eftersom det blev så konstigt med ljuset så struntar vi i det. Men jag gör såhär istället då, FANTISERA om ett vackert fönster!

Ikväll åker vi bort till svärfar och Viktoria och grillar med dem. Inge kanonväder, men vad gör det!? Det är gott med grillat ändå. Nu ska jag läsa lite bloggar innan barnen vaknar.Barnprat

Publicerat: 2011-04-02 Kl: 21:11:45 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Det blir mycket barnsnack här i min blogg nu för tiden. Men vad ska jag annars skriva om? Jag har inte så mycket annat att komma med just nu. Det är ju en sån tid såhär i början då man (läs jag) inte far och flänger lika mycken. Amanda är ju inte så stor så jag har inte velat utsätta henne för masa än. Risken för infektion men också allt omkring med ljud och rörelse som kan bli jobbigt för en liten bebis. Men nu börjar hon bli äldre så jag ska snart ge mig iväg en sväng på birsta. Hon får då följa med eftersom jag inte har någon lust att snabba mig in för att skynda hem och amma. Visst, det finns ju ersättning men hon får följa med. Jag har ju varit dit en snabbis tidigare men nu ska jag ska göra sällskap av Ann och hennes Melina då det kanske kan bli en heldag med en lunch också. Anton får mysa med mormor ( vi får prata ihop oss mamma och kolla hur du jobbar ) Han har nog roligare med henne än i vagnen med oss. Det kan vara skönt för mig att få lite andrum på några timmar också.  

En blogg är väl lite trevligare med bilder? 
Syskonmys


 

Pappamys


Fredag

Publicerat: 2011-04-01 Kl: 20:02:05 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Idag har  vi varit med våra polare. Bjuder på lite flottiga bilder, jag hade väl skit på linsen kanske :) Anton och Matilda har iaf haft kafferep.
Småtjejerna hade lite klagomuren medans vi andra åt lunch.


Anton tyckte att han var sååå fin i halsband


Nu är det dags för Så ska det låta, mitt favoritprogram! Att Brolle är med ikväll gör inte saken sämre direkt :)


RSS 2.0