Busisar

Publicerat: 2011-11-29 Kl: 20:51:39 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Barnen var i tvrummet då jag gick iväg och då jag kom tillbaka hörde jag hur det tisslade och tasslades inne på lekrummet deras. Titta så stor dom har blivit nu när de kan stå(!) där inne och stöka ner tillsammans.


Värstingkvalité-jag vet ;)


Typiskt mamma Emma

Publicerat: 2011-11-29 Kl: 10:05:03 | I kategori: Allmänt | 4 kommentarerIbland kan det göra ont i mammahjärtat av en del knepiga anledningar. Ni kanske tycker att jag är lite små konstig nu eller rent av fjantig eller så kanske det finns någon som känner exakt som mig. Men till saken...

Kom till dagis med Anton igår och det var första dagisdagen med snö ute. Det tjoades och och busadet och barnen såg extra glada ut just den dagen. Barnen åkte stjärtlapp i backen och drog varandra i pulka. Då vi är på väg in genom grinden så ropar en flicka på en gång "Anton får inte åka i backen, han måste ha med sig en hjälm om han ska få göra det" Jaha, svarade jag. Det är en sådan gång då jag får gråten i halsen. Jag tittar på Anton som inte kan släppa blicken från barnen och jag tänker att nej stackarn, nu kanske han blir ledsen. Varför har jag inte tänkt på det. Det borde jag ju ha förstått att de skulle ha.
Vi pratade lite med fröken vid lämning och jag förstod det som att att barnen gärna skulle stå för egen hjälm. Det fanns säkert någon lånehjälm också men en lekhjälm till både stjärtlapp/pulkaåkning och halt underlag skulle absolut ordnas sa jag. Förklarade för Anton innan jag gick att man måste han en hjälm när man är i backen så han skulle förstå vad  vi pratade om. Han hade inte sagt ett ljud sedan vi klev innanför grinden. Det är ett sånt tillfälle jag verkligen får bita mig i tungan för jag skulle kunna ställa mig och gråta över en sån sak. Men hur skulle det se ut inför Anton? Skärpning mamma.

Då jag kom hem kom allt över mig och jag börjar såklart gråta. Går in till Niclas som ska till att vakna efter att ha jobbat sent och säger att jag behöver en kram nu! Förklarar varför jag är lite ledsen och hör hur fjantigt det låter. Det var ju ingte Anton som blev ledsen, han visste väl knappt vad en stjärtlapp var för något. Men den där känsaln kommer jag ihåg då jag själv var yngre då jag tex kom till skolan och hade glömt gympakläderna hemma eller fikat till utflykten. Det var så jobbigt så jag kunde till och med hitta på att jag mådde dåligt till fröken och behövde åka hem. Allt för att slippa hamna i situationen då det var dags för gympa/utflykt och jag skulle stå där tomhänt och någon annan skulle påpeka att jag inte hade det som behövdes. Jag tyckte helt enkelt synd om mig själv. Jag började alltså grina redan då jag förklarade att jag var dålig, jag hade alltså jätte ont någonstarns eller mådde jätte dåligt. Men i själva verket handlade det om en sketen fikaväska.

Det slutade ialla fall med att vi efter dagis åkte ner till stan och köpte en fin hjälm som Anton fick välja färg på och även ett par handskar eftersom han hade tappat den ena av det bästa paret han har. (gråten var nära då med).

Att han inte hade någon hjälm igår gjorde nog inte så mycket eftersom han säkert mest stog och pejlade in läget på hur de andra barnen gjorde, är ju inte ens säker på att han åker idag heller då han har en hjälm. Men det var en mycket stolt Anton som kom imorse och berättade på en gång för fröknarna att han och mamma hade åkt bil och köpt en hjälm och han ville ha den på sig på en gång.

Ja man blev ju som man blev och värre blev det då man fick barn också.Rackarunge

Publicerat: 2011-11-27 Kl: 21:52:56 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarerEn annan satt väldigt bra vid köksbordet i väntan på maten som stod i ugnen. En kopp kaffe i ena handen samtidigt som jag spelade vacker julmusik. Gick iväg i 1 minut och då jag kom tillbaka hittade jag denna lilleman som både hade klickat sig vidare till något annat OCH druckit upp mitt kaffe.
Smög fram mobilen och tog ett kort innan jag visade mig vid dörren och undrade vad han gjorde.

Anton-Mamma, a sitta dää (mamma, jag sitter här)
Jag- Ja, jag ser det. Smakar det gott?
Anton-Da!(ja) 


Förmiddagsmellis och första ljuset tänt.

Publicerat: 2011-11-27 Kl: 09:04:30 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_5140 (MMS)

Förmiddagsmellis och första ljuset tänt.


Niclas

Publicerat: 2011-11-26 Kl: 13:41:10 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarerVad vore livet i all sin glans om inte Niclas fanns...Den har vi hört förut, MEN..jag har faktiskt den bästa sambon, sådeså!
Perfekt är han inte, för det är ingen(inte ens jag, haha). Men bäst är han då i alla fall.


Skärpning

Publicerat: 2011-11-24 Kl: 08:57:50 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer"Folk" är ju inte rädd om livet, tydligen!

Varför kan man inte bara ta på sig en reflex eller två. Inte nog med att ni själva riskerar livet så gör faktiskt billisterna det med.  En reflexväst tex, på med den och av med den då man är framme, hur svårt kan det vara? Jag kan ju skriva rad efter rad som västa polisen här, men nej. Vuxna människor! De ser väl "ful ut" i reflexer eller vad vet jag. Man kan väl i alla fall ha en i varje ficka som sitter fast med en säkerheltsnål som man kan slänga ut då det är mörkt. 

 


Då var det dags för renovering av ännu ett...

Publicerat: 2011-11-22 Kl: 15:36:22 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_8554 (MMS)

Då var det dags för renovering av ännu ett rum. Vi tar oss sakta men säkert genom hela huset. Och sedan börjar vi om, för då har man blivit less på det första man gjorde :)


Söndag

Publicerat: 2011-11-20 Kl: 19:29:52 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Äntligen är helgen över och Niclas blir ledig...

Då han jobbar kvällar och helger är det inte kul. I vilket fall så har han haft sin grisvecka och slutade för exakt tjugo minuter sedan och har nu en hel veckas ledigt. Så okej då, det är nog värt att vara utan honom hela helgen. Anton har frågat efter pappa och suckat sig genom dagen, så han lär nog bli glad imorgon då han kommer hem från dagis efter lunch och får se honom.

Vet inte vad jag hade för energi idag men jag började putsa alla fönster direkt efter frukost vid åtta snåret. Kan hända att en och annan julgardin sitter på plats också såhär en vecka innan första advent...men jag kunde inte hålla mig. Men några tomtar? Nej där går gränsen!, de får ligga på vinden och vänta tills tidigast veckan innan julafton. Annars är man jag ju less och har plockat undan julen innan annandagen hunnit tagit slut. Någon ordning får det väl vara.

Ja och tyst var det...båda småtrollen ligger i sina sängar och sover sedan en halvtimme tillbaka. Inte undra på att de är trött den här tiden (före 19) då de kliver upp strax före kl 06 på morgonen. Det är rätt skönt då de somnar så man får vara "bara Emma" en stund. Men då morgonen kommer så spelar det inte så stor roll att klockan är lite väl tidigt eftersom jag längtat efter dem sedan de la sig. Varma goa kramar från nyvakna pyjamasungar.


Mysisarna. Dock inte i pyjamaser eller på morgonen, men lika mysiga för det!
Fredag

Publicerat: 2011-11-19 Kl: 09:22:51 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Igår gjorde jag och barnen ett premiärbesök på dollarstore som öppnat i Sundvall. Det jag gick dit för att köpa blev det inget av men fick med mig lite annat smått och gått. Dom har faktiskt jätte bra halkstrumpor till barnen där tex. Kunde lixom inte låta bli att ge barnen vasin leksak också när jag hittade en lastbil och telefon till ynka 20+10 kronor.

Vidare mot drakborgen för att möta upp pappa Niclas, Tindra, Tomas och Mirelle för lite bus. Men för att fylla heeeela dagen så blev det på kvällskvisten också ett besök på Alnö hos våra nyblivna husägare till vänner (säger man så? vänner som blivit med hus? hmm...) Tror tyvär att Antons lastbil blev kvar där också, om den inte ligger ute i bilen då. Men eftersom vi ska ut till ön även idag för att fira min kusin Ida så kunde jag ju lova Anton att få tillbaka den redan idag, phhuuu!

Men har ni hört på det här då... Anton han vaknade ledsen och förtvivlad imorse då han till sin (och min) stora förvåning vaknat med fodrade stövlar på fötterna.  Pappa Niclas han kan han!  Vi brukar ju ta med tandborstar och pyjamaser till barnen då vi vet att vi blir borta sent. Då passsar det bra att barnen somnar redo för natten i bilen med en filt över sig och kan sedan enkelt bäras in till sina sängar. Men Niclas missade väl tydligen den lilla detaljen att ta av honom stövlarna...hur han nu kunde göra det? Ja man kan ju inte mer än skratta (fast det gjorde inte Anton!)
Lika bra att börja förbereda inför lunchen. Amanda vilar i vagnen och Anton har någon viktig lek med brandbilen.


Undra om vi hur tur att få lite snö imorgon då? Hoppas!

Jag feberyrar...

Publicerat: 2011-11-17 Kl: 14:30:18 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarerDet är en lite halvkämpig dag just idag. Har haft feber sedan i natt men börjar kännas bättre nu mot eftermiddagen. Har varit kallsvettig och haft huvudvärk men har snart kämpat mig genom dagen och blir "avlöst" av Niclas om 1½ timme då han kommer hem från jobbet. Lämnade Anton på dagis vid åtta och hämtade honom halv ett och nu ligger Amanda och sover och Anton ligger här brevid i soffan och kikar på barnprogram, så jag sliter inte ut mig just nu direkt. Vi har gjort det nödvändigaste, ätit, bytt blöjor, hämtat och lämnat på dagis. Det ser ut som ett bombnedslag här hemma men det lämnar jag till Niclas :) Kanske att man kan slänga ihop en fläskpannkakesmet och skicka in i ungen innan han kommer hem så det blir middag i vettig tid.


Igår köpte vi fäg och golv, så till veckan ska barnrum nr 2 göras iordning. Amanda bör få ett eget rum att sova på nu. Jag börjar bli lite trött på att smyga varje gång jag ska in i sovrummet vårat. Men det är Anton som ska få ett nytt rum och Amada får ta hans. Det är ju ett fint rum med ljust golv och vita väggar där så vi ska göra det lite "flickigt" med inredning och ev en fondvägg i lila. Hon fick ju bland annat två presentkort i doppresent som ska användas till just inredning till hennes rum.

Näe upp och hoppa, ska kika till Amanda som måste kliva upp snart och inte sova för länge. Hon ska ju kunna somna till kvällen också.


I arkivet

Publicerat: 2011-11-16 Kl: 09:56:41 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Satt och kikade igenom bilder från andra datorn och hittade en rätt lustig en.Bilden är tagen i Karlsborg för 3-4 år sedan (vet inte exakt) då vi hälsade på Niclas bror Linus som låg i lumpen. Hur som hellst, tanken var att jag skulle få känna hur det var utan(!) någon packning! jag höll på att ramla baklänges för det var så tungt. Kan ha lite med att jag höll på att skratta ihjäl mig över något som såg så fjuttigt ut men var något helt annat! Hur f*n går det till att bära med riktig packning också undrar jag.

Fick för mig någon gång i slutet av högstadiet att jag ville göra lumpen, mmm lika bra att jag inte ens försökte. Jag hade nog legat och grinat efter mamma ute på fällt.

Ja här sitter jag och tittar på fåglarna o...

Publicerat: 2011-11-15 Kl: 11:34:14 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


img_9739 (MMS)

Ja här sitter jag och tittar på fåglarna och har lyxat till det med en tallrik havregrynsgröt till lunch. Jojomen!  Anton är på dagis och Amanda sover ute i vagnen på bron. Hemmet har gått sig en städomgång här på förmiddagen, närmare bestämt i två(!) timmar. Konstigt...jag har fortfarande inte hunnit ta golven under dessa två timmar. Det måste betyda att det var på tiden! Man plockar och plockar här hemma och det ser lika illa ut imorgon förmiddag igen. Lila bra att hålla sig hemifrån så det får förbli rent och fint.  Nu har nog gröten kallnat också bara för att jag fick för mig att skriva en  superintressant uppdatering om min städning här hemma. Hoppas ni får en bra dag gott folk


P

Publicerat: 2011-11-13 Kl: 21:20:57 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Tycker synd om alla som inte har någon pappa att fira idag. Livet är bra orättvist!


P som i pappa helt enkelt!

Publicerat: 2011-11-13 Kl: 14:11:28 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_2426 (MMS)

P som i pappa helt enkelt!


Vinn valfria barnskor från Crocs

Publicerat: 2011-11-12 Kl: 19:08:48 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Jag är med och tävlar om valfria barnskor från Crocs, tävla här du med!

 

Tävlingsregler:
1. Kopiera fotot plus texten här ovanför och publicera det i din blogg (läs: se till att länkarna kommer med.)
2. Gå in på Crocs webbshop och se ut några barnskor som du skulle vilja vinna. Kommentera sedan här vilken barnsko samt vilken storlek. Kom ihåg att länka till din blogg i kommentaren så att jag kan kontrollera och se efter så att du följt tävlingsreglerna.

Tävlingen avslutas söndagen den 13 november klockan 21:00 med lottdragning.


la familia

Publicerat: 2011-11-11 Kl: 22:53:22 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarerMamma, Pappa Pia, Mats, Linda, Ida !

Titta här på våra sockersötingar.

Det är väl en interngrej det här! Men iaf 3 vacka barn i samma snygga jacka. Linda! Du måste spara jackan till Idas ev barn eller syskon till Lucas! så vi kan skratta ännu mer ;)

Klätterapa

Publicerat: 2011-11-11 Kl: 21:45:45 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Det gäller att vara snabb, så pass snabb så man hinner få med viktiga ögonblick. Första gången är bara en gång och det får väl bli lite vad det blir då. Ni ser ju vad korten föreställer iaf.Hon har ju klättrat upp mot oss men inte på eget bevåg tidigare. Vände mig om och då drog hon iväg till soffan och började dra sig upp på en gång. Barnen fick faktiskt lov att bygga koja och leka med kuddarna i soffan ikväll och det  uppskattades mycket. Amanda klättrade på kuddarna, rullade runt och skrattade åt Anton som sprang i soffan, ner och upp igen på kortsidan. Det var alltså samma kortsida som Amanda en stund senare tog sikte på. Hon ville väl göra likadant, lillstumpan.

Efter att jag suttit någon meter ifrån och tagit tre snabba kort var det säkrast att skynda sig dit, å tur var väl det eftersom tokan bara släppte och for baklänges. Hon är ju inte riktigt medveten om vad hon håller på med!


Undra om man kan skriva ut bloggen till en bok? Det är ju jätte kul att kika tillbaka till sånna här inlägg, men tänk om bloggen "försvinner" eller någon tar mitt lösen. Eller så får man helt enkelt skriva ut sida för sida, men hur mycket färg går inte det åt med alla bilder?! Någon som har koll på vad jag pratar om?


Dags för två trötta att vakna. Inte så läm...

Publicerat: 2011-11-11 Kl: 15:29:54 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_7956 (MMS)

Dags för två trötta att vakna. Inte så lämpligt att sova halv fyra på eftermiddagen! Tvångsväckning brukar aldrig sluta bra..men jag vill inte ha dem vaken till tolv ikväll. Så hur var det? Jo dags att väcka de björnarna som sover!


Mandis

Publicerat: 2011-11-10 Kl: 22:10:36 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Idag fick Amanda vara med farmor och Tomas näst intill hela dagen eftersom jag och Anton hade andra ärenden.
Hon hade varit som en liten ängel hela dagen. Tränat har hade hon minsann gjort också för då vi hämtat hem henne visade hon upp några krypsteg (ålar annars bara) och kunde ta sig från liggande på mage till sittande helt själv. Även börjat dra sig upp mot saker mer.  Det är bra att hon själv kan bstämma var hon vill vara genom att förflytta sig eftersom hon är mycket mer nöjd nu för tiden då hon inte behöver bli lämnad ensam utan kan snabbt komma efter till oss. 

Även fast det gått så bra så blev mamma såklart bestraffad då vi kom hem eftersom jag varit borta. En arg Amanda fick vi se! Riktig tjurjänta mellan varven. Lustigt hur små barn kan vara...


Bild som farmor tagit idag


Studiebesök hos pappa Niclas

Publicerat: 2011-11-09 Kl: 18:26:06 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


img_9465 (MMS)

Studiebesök hos pappa Niclas


Tannsingarna

Publicerat: 2011-11-08 Kl: 19:40:27 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarerIdag var det föräldrarträff på bvc. (Amandas grupp) Dagens tema var tandhälsovård. Det var bra med lite uppfräschning (jag har ju varit på samma information med Antons grupp tidigare) Man kan tänka sig att det det är väl inte mycket att prata om, borsta tänderna två gånger om dagen lixom! Men det blev prat om bla mat, småätande, godis, de förbaskade majskrokarna, nappanvändning, drycker i flaska..osv.

Majskrokarna...undrar ni. Jag minns att jag skrev någon rad om detta vid förra informationen vi var på. Men...nu ska vi se så att jag skriver rätt. Hmm, näe nu ska vi inte skriva det här i sten, MEN det jag kommer ihåg var att tillsammans med salivet omvanlas någonting(?) i dem (som kallas?)...... till socker. Att jag inte kommer ihåg vad det heter eller hur hon sa.  Näe, nu ska jag inte babbla i massa som jag inte kan all fakta om. Men någon majskrok någon gång ibland är helt okej, inte äta flera om dagen! De kladdar ju faktiskt fast i tänderna (om man har några?) Jag har i vilket fall varit försiktig med dem eftersom jag minns hur det var för Anton, han fick jätte stopp i magen av dem. Sådär, nu har tandhygienisten talat haha. Hoppa inte på mig nu, men ni har säkert hört det där ni med och sitter med mer fakta än mig. 

Varsin tandborste fick barnen välja där och det var kvällens höjdpunkt !
Det var två trötta barn som somnade som stockar ikväll. Amanda la jag ner och hon somnade direkt.  Anton då ?

Jag: Men nu ser du trött ut Anton!, vill du gå och lägga dig? (klockan var bara stax efter 18)
Anton: NÄE!
Jag: Men lägg dig med kudden i soffan och mys en stund medan jag plockar lite

Det var tydligen inte så lätt att bara ligga och mysa. Lättsam nattning !
Men vet ni vad? Vi hann inte borsta tänderna!mmm...jätte fint Anton!

Publicerat: 2011-11-06 Kl: 23:30:20 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


img_8709 (MMS)

mmm...jätte fint Anton!


Våran beundrare

Publicerat: 2011-11-05 Kl: 11:21:09 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Men det var en tjurig liten rackare !Det är så trevligt och bra hos oss så våra gäster gör allt för att grabba sig fast för att slippa lämna oss  ;)


Vad skulle jag ut och göra?

Publicerat: 2011-11-04 Kl: 22:35:00 | I kategori: Allmänt | 4 kommentarer


Sitter och varvar ner lite innan dusch och läggdags efter kvällens promenad. Jo jag fick plötslingt ett väldigt sug efter en rask promenad så här på fredagskvällen. Jag såg Idol och Niclas en film eftersom idol är bland det sista han vill se. Ställde iaf ifrån mig godisskålen och stack iväg.

Slår en pling till M-H för säkerhets skull för att fråga om inte hon skulle kvällskissa hunden precis då jag gick förbi hos dom.

Nej det ska jag inte, men du passar dig väl för vargen Emma!?
Vilken jävla varg!!!? (med darrande röst)
Den som sågs och hördes i Flygge på måndag kväll, i Liden på tisdag morgon och i Järkvissle på onsdagen!

Hon tyckte jag skulle vända och gå hem och om det var för att hon ville mig väl, var lite avundsjuk på mitt lite smått annorlunda infall till hurtighet...hade hon helt enkelt hittat på allt ihop!(?) Fast hela historien var lite väl detaljerad för att vara ihop ljugen tycker jag...hmmm. Men om han var i järkvissle på onsdagen så kan han väl inte ha vänt om och gått tillbaka?...näe, han hade nog tagit sikte på de jämtländska skogarna!
Kan säga att det blev en väldigt rask promenad, för säkerhets skull. Den var lika lång som planerad med gick säkert 10 minuter snabbare än i vanliga fall. En tanke slog mig, måtte inga ungar hoppa upp ur buskarna för att leka bus eller godis eller nått sånt dumt för då kissar jag tamme tusan på mig!
Och kyrkan var vacker med alla tända ljus.

Fast jag känner mig rätt säker på att det faktiskt var någon som drog mig i hästsvansen på vägen hem...


Biobesök

Publicerat: 2011-11-03 Kl: 21:24:29 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


En dag

Dexter och Emma lär känna varandra dagen innan de skall ta sin universitetsexamen. Efter denna enda dag tillsammans, den 15 juli, känner båda att något speciellt hänt dem. Dagen efter delas deras väg och de börjar leva sina egna liv på var sitt håll. Åren går, och livet visar sig inte riktigt bli så som de hade tänkt sig den där dageninnan examen.

Över 20 år får vi stifta bekantskap med Dexter och Emmajust denna dag den 15 juli, då deras vägar tillfälligt korsas genom åren, och vi får följa demgenom skratt och tårar, genom gräl och missade möjligheter, och genom en unik vänskap.


Filmen baseras på David Nicholls roman med samma namn som har toppat såväl best-sellerlistan i England som New York Times bestsellerlista.


Men jag har adrig gråtit så mycket på en bio! Vilken fin film jag och Ylva såg ikväll. Jag bjöd och hon fick välja, kan inte har blivit bättre. Trots att vi hade svarta påsar unde ögonen av all gråt då vi gick ut så var vi var fylld med lycka och full av energi. En jätte fin film som jag verkligen kan rekommendera! "ingen biofilm" som Niclas skulle ha sagt. (grabbar ni vet) Jo, en riktig kanonrulle!..säger jag

Välkomnar vintern

Publicerat: 2011-11-02 Kl: 22:25:48 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Hej och hå, vad tiden går.

November redan ? jag längtar faktiskt lite efter snön, mest för barnens skull men det blir också mycket ljusare och finare. Visst blir det halt, men det vet man ju om och får ha med i beräkningen. Och inte behöver jag frysa heller eftersom jag köpte mig en rackarns fin vinterjacka idag också.
Men ser väldig mycket fram emot senvinterns vackra dagar då vi hela familjen packar med oss varmchoklad, makor korv och sätter oss i kälke och på skoter och åker upp på skogen. Det finns inte mycket som slår det!

Niclas har fått nytt jobb fast på samma jobb...eller hur förklarar man? Äh, han går på annat schema nu i vinter och har frivecka var 3e vecka. Han har precis börjat med det och fick börja med frivecka, alltså en ledig vecka. Känns som riktigt lyx att få ha honom hemma en heeeel vecka. Man får massa gjort som annars inte skulle bli av och man kan turas om att få sovmorgon varannan dag, och bäst av allt, barnen hinner vara mer med pappsen en i vanliga fall. Det blir ju trots allt bara 3 timmar/dag ( kan låta mycket i vissa familjer, jag vet) Men så blir det lite av en grisvecka innan ledigheten också så vi får se hur det blir.
 Men imorgon skulle han hoppa in och jobba extra och det gör oss inte mycket då vi i hade egna planer iaf.

Men för att knyta ihop det första skrivna stycket i detta inlägg med det andra så kan jag ju tala om att Niclas även har snöjour.....ja det betyder ju att ju mer vinter det blir, desto mer jobb blir det också..haha. Ja vi får väl se hur bra det här blir då.
Anton i vintras.

RSS 2.0