Barnen

Publicerat: 2012-01-31 Kl: 10:30:35 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Anton och Amanda

Anton säger inte nya ord förens han kan dom. Du kan inte få honom att träna att säga saker, det kommer när det kommer, men ibland verkar han tro att han säger rätt eller om han har bestämt sig för att döpa om saker, ja jag vet inte men att kalla lillasyster för "långjohn" känns lite långsökt. Jag frågade honom om det var Amanda han menade. JA!, svarade Anton besvärad och fortsatte. Så lite senare försökte jag igen och fråga lite försiktigt utan att "sänka" honom och påstå att det var fel. Så jag frågade vem jag var "Mamma Emma" svarade han och jag frågade då vad han hette "Pappa" fick jag till svar. Då blev Amanda helt plötsligt "mamma"...jaha? Då var han tillbaka i leken som han och hans kompis Matilda lekt de två senaste gångerna, nämligen mamma pappa  barn typ. Så två sista timmarna igår så tilltalade han henne med "Mammalång" Men idag var vi tillbaka på "långjohn" igen. Ja det låter så roligt då han säger det så jag får bita mig i tungan för att inte börja skratta åt honom. han är så söt!

Och Långjohn själv då? Jo hon ropade på mig förut med en röst där det verkligen hördes att det var något på gång. Världens lyckligaste tjej hade nämligen lyckas klättra upp i storebrors säng. Härom dagen var hon i soffan och efter det hade hon klättrat på något och hängde i armarna i elementet. Jag tycker det låter vettigare att kunna lära sig gå riktigt innan man kan ta sig upp i soffan och sängen!

Lustigt

Publicerat: 2012-01-30 Kl: 22:33:50 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
I brist på annat så klickade jag runt på datorn och fick för mig att googla mig själv. Hittade bla min förra blogg som jag passade på att radera. Men en kul grej, jag föddes redan 1886 här i Liden. Liden- järkvissle, stod det även på ett annat ställe.. lite kul.

"Johan August Jonsson född i holms församling 1883 och gift med Emma Sellén som var född i Liden 1886, dom fick 1918 dottern Aina" Jag är väl inte helt olik mig på bilden!? .http://www.lnystedt.nu/bole/jonssons.htmNäe då, nu ska jag komma med lite riktig fakta. Jag är faktiskt ättling till Fredrik Bünsow, det är ju alltid något.

Upp och iväg var det!

Publicerat: 2012-01-30 Kl: 10:17:23 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Försöker hitta inspiration och peppa mig själv att ta mig ut på en promenad. Jag har inte gått på hela helgen och känner verkligen att jag skulle behöva komma ut för jag blir ju inte direkt piggare av att sitta här i soffan. Anton är på dagis och Amanda ligger ute i vagnen så det skulle ju vara ett väldigt bra och egentligen det första och sista tillfället jag har idag. Men oj, nu blev det väldigt intressant på tv:n också, efter tio där det handlar om nära dödenupplevelse...
Äh, sitter jag kvar här så blir jag nog närmare döden skulle jag tro. jag säger som Evelina, Ut på tur, aldrig sur!Varför inte dra till med några andra kloka och peppande citat. "Promenera mera"  och "planka dig i form" det tar vi med oss idag!, eller hur?

Älgbesök på gården. Så jag skickade ut svå...

Publicerat: 2012-01-29 Kl: 15:34:44 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


img_2841 (MMS)

Älgbesök på gården. Så jag skickade ut svåger Linus för att ta kort och ge henne ett päron. Fem meter ifrån och helt orädd


En förmiddag på skotern

Publicerat: 2012-01-28 Kl: 20:13:21 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Idag har vi hunnit med mycket. Kanske lite väl mycket..man lär ju somna innan man lagt sig ikväll ! Började  i alla fall dagen med en skoterutflykt till Knyln i trevligt sällskap.

Brudarna fick åka pulka
 

Anton och farfar


I väntan på bullens och klämmackaIdag är man föresten en stolt Sellén´are, för min kusin Jenny tog brons i Styrkelyft SM i Östersund.

Hemma hos oss

Publicerat: 2012-01-26 Kl: 09:23:54 | I kategori: Allmänt | 5 kommentarer


Minns ni hur det såg ut då vi flyttade hit för tre år sedan?Nu har båda barnen fått varsit fint sovrum, äntligen! Ett rum där man sover på nätterna där det ska vara så lite leksaker som möjligt eftersom det ska vara lungn och ro. Leksakerna håller sig på det gemensamma lekrumet (där det för övrigt är kaos) Så länge de är små och vi inte har någon större användning av det tredje rummet så tror vi att det här blir bäst. När barnen sedan blir lite äldre och vill ha sina saker på sitt rum så får vi väl hitta på någonting annat. Kontor och gästrum kanske?Som ni ser så gillar vi Ikea här hemma. Nu är det bara taklamporna som ska bytas ut, någon sladd som ska sättas på plats och så ska vi fundera på att måla någonting på Antons ena vägg som är väldigt stor och tom.

Kidsen

Publicerat: 2012-01-25 Kl: 21:12:26 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Det här var inte mitt påhitt, det var helt och hållet storebror Anton! Lillasyster Amanda satt som en ljus och gick med på allt.


Tack för den här tiden

Publicerat: 2012-01-25 Kl: 20:28:34 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


Som någon sa "Klarar man sju år så klarar man allt"

Nu ikväll stod Niclas i hallen med smörgåstårta och blommor och sa tack för den här tiden. Ja jag kan inte låta bli att skratta. Jag älskar dig med, svarade jag.


Sjunde året

Publicerat: 2012-01-22 Kl: 22:28:46 | I kategori: Allmänt | 5 kommentarer


Om man har en bröllopsdag så kanske man firar den. Är man inte gift än så kan man lämpligtvis ha en dag att fira som årsdags för när man blev ett par. Självklart har vi en sån, men något datum? Ja, när vet man när man blev ett par egentligen? Men i mitten på januari har vi iaf våran dag, så idag ordnade vi med barnvakt och åkte ner till stan för en god middag och biobesök. Hamilton, sevärd film och en mycket trevlig kväll med andra ord  Nu har vi varit ett par i sju år, så visst vore det fint med ett bröllop då vi firar 10 år lämpligtvis? Då hinner man ju bli fru innan man blir 30 också!

Dagen till ära så tog Amanda sina första steg idag. Det blev både tre fyra och fem stycken och hon hade tydligen fortsatt träna nu ikväll sa farmor. Åhhh, nu längtar jag tills det blir morgon och dom väcker mig, haha. Nej men just ja, jag ska ju få min första sovmorgon på två veckor och den måste jag ta vara på. Sovmorgon till kl 9, de ni! Men det är bra mycket bättre än 5 i alla fall. Imorgon eftermiddag gör jag min inskolning på nya jobbet också och hoppas på att kunna hoppa in och jobba här under våren om det behövs så jag hinner bli lite varm i kläderna innan juli då det drar igång på allvar. Men jag tror att syster Catharina får ge mig en rejäl hemläxa för jag har glömt allt vad det gäller medicinlistor, insulinpennor och sårvård...tror jag. Det är hög tid att börja använda hjärnan igen. Jag har verkligen fått sirap i skallen av att vara mammaledig, men det blir väl så då man inte använder den på samma sätt. Däremot anser jag mig vara mycket flexibel och effektiv, för det blir man av att vara mamma. Det är ju alltid nått!

Nu ska jag ta min älskade till sängs


Broder

Publicerat: 2012-01-22 Kl: 09:11:12 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Ja typiskt honom!
Men så smart!

Publicerat: 2012-01-21 Kl: 09:04:31 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Eller som någon sa, man ka ta på sig för stora kläder så tror alla att man har gått ner i vikt.


Vitrumpor

Publicerat: 2012-01-21 Kl: 09:00:33 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Vilken tur vi har som får se rådjuren nästan varje dag. De brukar komma förbi så här på morgonen/förmiddagen då det börjar bli ljust ute. Framåt kvällen brukar de komma tillbaka och gå åt andra hållet.  Jätte spännande tycker såklart Anton eftersom man får smyga lite i fönstret då man kikar , för vilken super syn och hörsel de verkar ha.


God morgon världen

Publicerat: 2012-01-20 Kl: 08:47:48 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Ja men god morgon!

Amanda sover i vagnen och Anton ligger här utslagen i soffan och kikar på barnprogram. Klockan är ju morgon nu, MEN här har var det länge sedan det blev morgon. Amanda slog upp sina små vacka bruna ögon kl 04:50 för att vara exakt. Anton ville inte vara sämre och steg upp 05:10. Så egentligen borde det vara lunch nu va? Men näe, jag ser att klockan är bara 8:40 och det kommer bli en extra lång dag. Men vad gör det? Vi har det så bra tillsammans och vi är pigga, friska och glada!  Så här sitter jag medan orken försvann ur oss alla tre, vad skulle ni upp och göra så tidigt då ni inte hade sovit färdigt?

Ikväll ska vi till morbror Linus, alltså barnens morbror och hans Carro. Tror även att farmor och Tomas skulle dit, hoppas det! Så vi packar väl ihop oss så småning om och åker neröver för att passa på att få lite uträttat innan vi möter upp Niclas efter hans jobb.

Annars då? Längtar sjukt mycket tills Zumban drar igång nere i Indal i början på februari. Överlägset rolig träning. Om vi håller tummarna riktigt hårt så kan vi hoppas på att hon vill dra igång här uppe i Liden också. För visst hänger ni väl med då? Ni som sitter och trycker runt om i stugorna.

Nu har Anton sjunkit ner ännu mer här brevid och ser ut att somna snart, kanske man ska sjunka ner brevid då. Hoppas hon där ute passar på att sova rejält på en gång då.

Hörs, hej!

Vårat hem ska ju vara barnsäkert, men ibla...

Publicerat: 2012-01-19 Kl: 23:02:20 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


img_3260 (MMS)

Vårat hem ska ju vara barnsäkert, men ibland vet man inte. Tänk om Amanda skulle hitta något och sätta i halsen då jag står ovetande i köket och hon i lekrummet! Oftast hör jag henne babbla på hela tiden och vågar lämna för en liten stund men det har ju hänt i barnens lekar att storebror Anton har fått för sig att testa gränserna och se hur långt man kan gå. Har ju hittat honom då han använde Amanda som pall eller då hon råkat hamna under de stora soffkuddarna som han fått för sig att kasta ur soffan. Jag kan inte minnas att han gjort något mot henne med sikte på att skada utan mer att han inte verkar tänka sig för eller helt enkelt inte förstår vilka konsekvenser det kan bli av att dansa ringdansen eller flytta henne. Så lite koll sådär varannan minut måste jag ju ha då jag är i något annat rum. Om det är tyst här hemma, vilket det inte brukar vara, så är det bäst att lite snabbt leta upp barnen och ta reda på vad det är för hyss dom har för sig. Den här gången låg dom helt still och kramades. Det här är kärlek det!


Kroppen och knoppen

Publicerat: 2012-01-18 Kl: 22:07:52 | I kategori: Allmänt | 4 kommentarer


Man tänker att man skulle väl ha börjat röra lite mera på sig och äta lite nyttigare, äta lite mindre med för den delen! Är väl nyttig två- tre dagar och sen kommer helgen och godispåsen som inhandlas på fredag eftermiddag räcker till måndag kväll, ja i bästa värsta fall till tisdag...Någon promenad sådär spontant kanske en gång i veckan. Och sedan undrar man varför man är trött, har ont i huvudet, är blek och inte får plats i kläderna heller för den delen! Jag vill faktiskt varken se ut eller må som jag gjort det senaste året och det är dags att göra någonting åt det. Ingenting storartat för det kommer aldrig hålla i längden, men några små regler vore på sin plats. Sedan dag ett av det här året försöker jag tänka på vad jag stoppar i mig, det räcker med att äta godis en dag i veckan, inte fyra! Jag är ingen karl som jobbar i skogen, jag behöver inte äta mer än vad jag gör av med. Jag äter bra mycket mer vid varje måltid än mina jämnåriga kvinnliga vänner. Ja men ni förstår, lite mer tanke i vad och hur jag stoppar i mig. Man behöver ju tex inte dricka dricka mitt i veckan, någon gång  men inte varje vecka. Men det bästa av allt med det här är faktiskt motionen. Jag försöker gå en promenad varje dag och då Niclas jobbar den "sämre veckan" som jag kallar det så blir det lite mer knivigt, men varannan dag då ialla fall. Det är nämligen ingen trevlig promenad då man måste tjata och och tvinga två barn att sitta stilla och fint i vagnen. så länge de inte ska sova och det gör inte Anton så ofta nu för tiden. Jag går mycket hellre själv då jag ser det som min lilla ledighet att få traska iväg med lite musik i öronen.

Nu har det bara gått 18 dagar av det här året men jag har gått nästan varje dag och det är inte så värst långt, men det tar 35-40 min i högt tempo så det räcker gott. Och sedan lurar man hjärnan lite eftersom jag alltid kvällsfikar och det blir lätt någonting sött också på kvällen. Och då känns det så klart mer naturligt att koka sig ett ägg och lite broccoli efter promenaden istället för att äta fyra varma mackor och o´boy.

Någon våg som fungerar har jag inte men lika bra är väl det. Jag vet vad jag vägde innan jul och jag får väl väga mig igen då jag känner mig nöjd. Det är nog som dom säger att det är bättre att känna i hur kläderna sitter och framför allt i hur man mår!  Och jag tycker redan att det både känns och syns lite runt midjan. Om inte annat så är beror mycket på att jag inte är lika uppblåst och ser ut att vara gravid i vecka 20. Så nu fortsätter jag i samma goda anda. Önska mig lycka till.

"Bilenbilen"

Publicerat: 2012-01-18 Kl: 20:48:32 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


...som Anton skulle ha sagt!

Idag har vi blivit med bil. En voffla! Så är någon intresserad av en Toyota Avensis eller en Passaten (den vita bilen som jag kallar den eftersom jag aldrig kommer ihåg vad det är för någon, haha) så kan man ju hojta till då. Lägger väl ut dem på blocket. Tänkte nämligen försöka klara oss på EN(!) bil. Spännande...


Om fem minuter börjar det jag vill se. Kar...

Publicerat: 2012-01-16 Kl: 19:57:04 | I kategori: Allmänt | 4 kommentarer


img_1556 (MMS)

Om fem minuter börjar det jag vill se. Kartongen kom in för 1 min sedan, dags att jobba på nu grabbar!


En söndag

Publicerat: 2012-01-15 Kl: 22:26:41 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Lite sparkåkning, snowracer, städning av gården, fika i diket. Ja vi roade oss med lite av varje här ute idag. Fram mot kvällen dök barnens mormor och morfar in på laxmiddag. En mycket väl godkänd söndag med andra ord. Förutom att vi saknade pappa Niclas som jobbade från tidiga morgon till sena kvällen då. Men jag tycker vi skötte oss rätt bra ändå
Mamma Emma kan elda hon, jojomen 


Tack

Publicerat: 2012-01-13 Kl: 20:37:36 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Vilka fina kommentarer jag fått den senaste tiden. Tack ni snälla läsare.

Idag var vi på julgransplundring, för på tjugondedagknut dansas julen ut. Det ville vi självklart vara med på. Så jag och barnen kilade upp för sång och dans, fika och tomten som kom och ville ha tillbaka alla julklappar han lämnade sist de sågs. hehe, näe alla barnen fick en liten påse med gotta. Det var jätte trevligt. Anton såg lite blyg ut då det gällde dansen och var med lite halvhjärtat, men nu ikväll har han gjort raketen massor med gånger och Amanda har samtidigt viftat hejvillt med balongerna dom fick. Blev även bjden på lunch hos grannarna efteråt. Vilken trevlig start på helgen det blev!

Lånade.... eller stal helt enkel en bild av Catharina. Jag tror inte att hon stryper mig för att jag tog mig friheten. Men så kan jag väl vara snäll och länka till henne.
Klicka här!
2006

Publicerat: 2012-01-12 Kl: 22:45:23 | I kategori: Allmänt | 5 kommentarer


Året var 2006
Det var då de! Då var största bekymret hur jag skulle få till snygga lockar. Idag har jag betydligt mer meningsfulla saker att lägga tiden på. Tack för det, jag passade ju inte ens i långt ljust fejkat hår!


Morgonrutiner?

Publicerat: 2012-01-12 Kl: 10:02:32 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Den här tiden på förmiddagen brukar vara rätt lugn eftersom Anton går på dagis tre dagar i veckan och Amanda lägger sig alltig och vilar sin förmiddagsvila. Då står jag där och funerar, vad ska jag passa på att lägga ner min tid på? Efter allt morgonstök med frukost, morgontvätt, dagislämning och allt vad det innerbär så tar det oftast två timmar innan allt är klart och jag har kommit tillbaka hem, slagit igång en tvätt och diskmaskin och kan sätta mig ner med en kopp kaffe. Hur kan det ta 2 timmar? Det låter ju helt sjukt, hur ska det gå  när jag börjar jobba och ska lämna barnen innan. Börjar jag jobba 7 så måste jag ju kliva upp 5 för att hinna med mig. Men så är det väl för alla andra föräldrar också. Jag har två barn..tänk dom som har 3,4, 5 stycken, dom gör det bra.

Idag la jag ner min tid här i soffan framför datorn och tänker sedan smita iväg på en promenix då Niclas kliver upp vid halv elva. Då får han lite egentid med Amanda också. Då Anton slutar dagis kl 13  och Niclas så småningom åker iväg på jobb så har jag inte en aning om vad vi ska fördriva tiden med. Kanske vi får våldsgästa någon stackare en stund ;)


Ja men hej bloggen

Publicerat: 2012-01-11 Kl: 23:09:22 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Jag skulle verkligen behöva gå en stavningskurs. Tyckte lixom att jag behövde logga in här på bloggen för att informera er om det om ni inte redan tänkt tanken själv. Konstigt att jag hade MVG i svenska A på gymnasiet då jag måste fundera var tredje mening på hur orden ska stavas. Hmmm...vad handlade Svenska A kursen om? ja, jag minns inte ens det. Inte var de rättstavning i alla fall.

Annars då? Har suttit här i soffan sedan förra inlägget och bara klickat runt. Har gått in till töstabiten och stoppat i nappen några gånger och givit henne en varm och god flaska välling. Vill ni veta nå knäppt? (jag är rätt knäpp) jag dricker alltid upp slatten som blir kvar, om det blir något kvar. Jag älskar välling! fast helst vuxenvälling då men lite lite salt i, och i en kopp då. Nu ska jag gå och klicka igång värmedynan i sängen och göra mig redo för en god natts sömn. Niclas jobbar till sena natten och jag gillar inte att somna själv, det är väl därför som jag sitter här och drar ut på det med mitt meningslösa skrivande. Jag kommer ångra det här i morgon när väckarklockorna Anton och Amanda sätter igång kl 06. Jag borde ligga senast kl 22 för att orka kliva upp och vara på bra humör. 

Tack och adjö för idag, nu är det slut för idag. Tänk vad dagen gick fort, tänk vad mycket vi gjort. Men nu är det slut för idag!  

Barnen

Publicerat: 2012-01-11 Kl: 20:59:14 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Det här blir ett inlägg om barnen

Här hemma är det följa Jon på hög nivå. Barnen härmar varandra i allt! Amanda låter som Anton, vill äta som Anton, ska stå där Anton står, leka med det han leker med. Anton gör exakt som lillasyster och lägger det såklart på sin nivå med att härma exakt hur hon sitter,hur hon håller handen osv
Dom låter så lik varandra så jag kan knappt höra någon skillnad när det kör igång med sitt bebisspråk. Men det är tack och lov väldigt sällan som de är ovänner. Anton är en jätte snäll storebror som hjälper lillasyster med det mesta och Amanda har från och med idag varit jätte kramig på Anton. Hon håller händerna på hans kinder och riktigt myser mot honom, såååå gulligt!Vi läggdags kunde jag använda det här emot Anton genom att berätta att Amanda är jätte duktig då hon ska lägga sig i sängen eftersom mamma bara lägger ner henne och säger "god natt, sov så gott, mamma älskar dig och vi syns imorgon"  och en puss och en kram. Och hon ligger inte och ropar på mamma, hon ligger tyst och fint i sängen tills hon somnat. "Ja ockock" svarade Anton och somande på säker 3 minuter istället för  en halvtimme ropandes efter mig 50 gånger.

Så kl 19 sov de båda två och jag hade en timme till att vara mamma Emma innan jag tog "ledigt" och satte mig här framför tv:n med datorn. Sitter och småkikar på Sveriges mästerkok och väntar på Biggest Loser. Är sjukt sugen på cupcakes som dom precis bakat. Undra vad jag blir sugen på i nästa program...en promenad kanske?

Äh, nu ska jag äta en tallrik glass! 

Helt klart den finaste årstiden!

Publicerat: 2012-01-11 Kl: 11:20:44 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_0217 (MMS)

Helt klart den finaste årstiden!


Perfekt

Publicerat: 2012-01-10 Kl: 22:25:41 | I kategori: Allmänt | 4 kommentarer


Nej det är ingen vanlig dag för det är Emmas lyckodag, hurra hurra hurra.

Idag blev det klart, jag har fått mig ett nytt jobb. Jag hade ju en fast tjänst i kommunen men ingen fast arbetsplats. Så det var tryggt att vara mammaledig samtidigt som det var gruvsamt att inte veta var jag skulle börja jobba eftert mammaledigheten. Blir det här hemma i Liden, på Alnö, eller Njurunda? Men så för några månader sedan fick jag ett samtal om att det var klappat och klart, jag hade fått en arbetsplats att komma till. Nöjd och glad tjej kan man säga men gräset såg lite grönare ut på andra sidan och det var dit jag ville. Så idag blev det klart, jag fick det andra jobbet, det jag ville ha. Jag är helt säker på att det faktiskt är grönare här, för MIN del! Jag finns nära och det känns tryggt och det är vad som passar bäst för mig. (menar inte att andra stället skulle vara dåligt på något vis måste jag påpeka för att undvika missförstånd)  Jag jobbar här hemma på byn och kan på lunchen eller efter jobbet springa bort på macken för att köpa en trisslot och köpa med mig en korvring från Ica eller varför inte äta på Wärldshuset?  På vägen tillbaka går jag in till kyrkan och ber en bön, går vidare till Apoteket för ett paket alvedon.....ja jag kan ju köpa med mig en fin blomma, köpa en kopp kaffe och hämta barnen på dagis. Allt inom en radie av max 500 meter . Behöver jag säga att jag är grymt nöjd över min situation?

Tack för att jag träffade Niclas och tack för att vi hittade ett toppenhus och tack för att jag fick mina barn och tack för att jag fick mitt jobb. Tack för att vi får vara friska och tillsammans.
Det finns däremot en sak som är lite synd och det är att barnens mor och farföräldrar inte bor här, det hade varit det ultimata! Fast barnens farfar och Viktria bor bara 2 km bort. Det är vi väldigt glada över. Men så bor ju dom andra bara en bilresa på 40, respektiva 50 minuter bort och det är väl inte hela världen.

Ja jag slår verkligen ett slag för Liden här, och för mig själv då.Jag vet inte varför det är så här, men det är väl som man är lärd. Jag kan nämligen inte låta bli att tänka både en och två gånger om jag verkligen ska posta inlägget. För det första så är det fult att skryta över sig själv. Fast jag skryter väl inte? Jag visar hur glad jag är....eller det beror ju  på hur man tar det. För det andra så tänker jag ofta att det är orättvist, jag tänker på vilken tur jag har och vilken otur många andra har. Det är som på julen...jag är glad för att vi är tillsammans, har det bra, är friska osv men kan skämmas över att vi faktskt har det bra. Tänk dom som är sjuka, ensamma och så vidare., dom som inte alls har det bra. Jag har alltid tänkt så och kommer antagligen alltid göra det också.


Måndag hela dagen

Publicerat: 2012-01-09 Kl: 20:14:49 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Borde man uppdatera här eller helt enkelt bara lägga ner?

äh, vi kör på! Kan tala om för er (utan att tala om för er) att jag riktigt fått sträcka på mig idag och känna mig väldigt stolt över mig själv(antagligen) någon gjorde min dag en dag förra månaden och samma kvinna ringde idag och gjorde mig otroligt glad igen. Oavsett vad samtalet handlade om så borde jag kunna ge mig själv en klapp på axeln bara av att kvinnan ringre upp mig. Jag vet att det är rätt trist då folk skriver i gåtor men det är inget märkvärdigt så ingen behöver lägga ner energin till att fundera på vad det handlade om i alla fall. 

Full av energi och på toppenhumör tog jag och lilleman  nu ikväll tag i hans nya rum som vi renoverat färdigt. Vi tog in hans möbler till det nya fina gröna rummet som från och med nu är hans sovrum. Fick in sängen, byrån, gardiner och en matta så det dög gott och väl till att sova där en första natt tills det kommit upp lite på väggarna här senare i veckan. 

Visar er några bilder på båda barnens rum då det är färdigt. Inte för att det är något speciellt, men säkert någon som vill se. 


Ska vi gå ut Anton? Nääää. Ska vi städa då...

Publicerat: 2012-01-08 Kl: 14:08:36 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


img_8995 (MMS)

Ska vi gå ut Anton? Nääää. Ska vi städa då? Jaaaa!!!!


Näe, där måste betyda att det inte är någo...

Publicerat: 2012-01-05 Kl: 20:33:48 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_1390 (MMS)

Näe, där måste betyda att det inte är någon idé att ens försöka. Man måste vara två! Borde det inte stå på beskrivningen till alla Ikea möbler?!


hänger ni med?

Publicerat: 2012-01-05 Kl: 09:50:04 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14171166.ab

Såg ni vad som uppmanades om Ikeas stolar "Antilop"? Det är säkert många av er som har en sån. Bäst att fixa det då.


Syskonkärlek

Publicerat: 2012-01-03 Kl: 21:46:06 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Idag fick vi besök av Arvid och Alma och deras mamma Sofie.
Mycket trevligt tyckte vi.


Amanda

Publicerat: 2012-01-03 Kl: 20:25:04 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer
Ska man måste äta i överhuvudtaget undrar våran Amanda 10 månader sedan en lång tid tillbaka. Okej om ni tjatar så kan jag väl äta en macka och dricka välling och allra helst om man får äta själv, så ni kanske ska testa det och ge mig all mat i bitar som jag kan plocka i istället för massa kladdigt tjafs på sked!


Ska jag eller ska jag inte äta nå mera kvällsfika?Okej, några då.


Gott var det, men jag äter fort!


Näe nu får ni ge er, klockan är över 18!


God natt va?

Dagar man minns

Publicerat: 2012-01-01 Kl: 21:44:03 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarerJa men sådär då, refexvästen på! Ut i snöy...

Publicerat: 2012-01-01 Kl: 19:54:16 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_5674 (MMS)

Ja men sådär då, refexvästen på! Ut i snöyran på en rask promenad så kan jag med gott samvete äta upp det sista ur godisskålen då jag kommer tillbaka ;)


RSS 2.0