Direkt från Thailand. Orkidéer handlade ig...

Publicerat: 2012-03-27 Kl: 22:31:56 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


img_5456 (MMS)

Direkt från Thailand. Orkidéer handlade igår förmiddag och nu på mitt köksbord, fantastiskt!  Skönt att ha mamma och pappa hemma i säkert förvar efter årets nästan tre veckors semester. Vi kanske måste spara ihop tills ni fyller 50 resp 60 och följa med då. För det måste ju vara bra med tanke på att ni åker dit år ut och år in.


Gästbloggare

Publicerat: 2012-03-21 Kl: 19:42:07 | I kategori: Allmänt | 4 kommentarer


Hej Emil(min bror), hunden Hero här...du vet mig som du skickat iväg på nå hundpassning till din syster i Liden.

Här får jag god mat, alla rester jag kommer åt och det är inte så lite heller, speciellt under Amandas matstol. Jag har fått två 45 minuters promenader om dagen, en på förmiddagen och en på eftermiddagen, där imellan har jag fått kissat av mig upp för backen tre gånger. Några gånger har jag fått träffa en kompis också, hon och jag kommer bra överens och jag har faktiskt lärt mig att gå fint o koppel precis som hon gör, det kallas tydligen att "gå fot" eller nått...ingenting som jag hade en aning om att det fanns!

Jag är helst inte innomhus då barnen är vaken för det blir så livat när de kör med sina bilar och jag blir lite orolig, en stund går bra men vi tränar på det också. Jag sitter helst ute på gården och skrämmer bort ev älgar eller rådjur som vill komma förbi. 

Men jag har det faktiskt riktigt bra här, men det ska bli skönt att komma hem på fredag eller söndag eller när det nu blir?

//Voff voff
Sju högar med älgbajs på gården. Spännande!!

Publicerat: 2012-03-17 Kl: 13:27:08 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


img_9206 (MMS)

Sju högar med älgbajs på gården. Spännande!!


Det här behövde vi (läs barnen)! Det märks...

Publicerat: 2012-03-14 Kl: 20:52:28 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_8570 (MMS)

Det här behövde vi (läs barnen)! Det märks så tydligt på Anton då det varit långa dagar bara hemma. Han blir till slut omöjlig att ha och göra med, å jag förstår honom. Jag har försökt så gott det går att hitta på lite olika saker här hemma så det inte ska bli att barnen leker med det vanliga hela dagarna. Både dom och jag blir trött av alla dockvagnsrace, bilar och böcker som det alltid leks med. Men då klockan slog 14 idag så avslutade vi våran karantän och tyckte där med att vi gjort det vi kunnat för att inte smitta vidare. Ja Niclas han har ju jobbat såklart! Undra om det ens var magsjuka föresten? Det minsta lilla slängen jag varit med om i så fall :) Som bilden ovan visar så åkte vi i alla fall till drakborgen tillsammans med barnens tremänning och hennes mamma,min bästaste barndomskompis som står mig varmt om hjärtat. Jo vi blev ju föresten bjuden på middag hos dem innan också. Efter lek blev det pyjamas för minstingen och kvällsfika för barnen i form av korv och glass, perfekt!!  Tack och god natt sa jag till barnen och startade färden hem mot Liden.  Tack för den här dagen! Och tack för att vi får vara friska!


Så fort man vänder på huvudet. Här klättra...

Publicerat: 2012-03-13 Kl: 15:49:38 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_5308 (MMS)

Så fort man vänder på huvudet. Här klättras det upp över väggarna. Imorgon eftermiddag kanske vi friskförklarar oss helt enkelt ;)


Farmors hemägg är lite roliga tycker vi ! ...

Publicerat: 2012-03-12 Kl: 15:26:12 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_0274 (MMS)

Farmors hemägg är lite roliga tycker vi ! Anton blir så glad då han får egna ägg med sig hem då vi är där. Gissa om han (okej, jag också) blev förvånad över att det fanns gröna också. Nu blir det pannkaka av dem


Jaha ja

Publicerat: 2012-03-12 Kl: 13:17:30 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Dålig uppdatering, YES. Men visst kan väl skriva något.....något ni inte vill höra däremot. Magsjukan är här. Lilla Amanda fick sin första magsjuka igår kväll och kräktes 4 gånger i samband med läggningen, men i natt har det varit lugnt och hon har sovit rätt bra trots omständigheterna. Vaknat rätt ofta men somnat om efter en stund. Imorse var hon pigg och glad med blev trött redan 9:30 och ligger fortfarande i vagnen och sover, 3½ timme alltså...måste vara rekord. Ringde till dagis och sa att Anton får sitta i karantän med mig och Amanda fram tills onsdag/torsdag.Eller ja, han är ju inte sjuk än och kanske inte blir det heller så ica springer han nog in på med pappa sin. Men känns bara dumt att skicka upp honom till dagis, han kan ju vara smittbärare han också. Dom blev ialla fall väldigt glad över mitt resonemang. Hoppas att han klarar sig och vi med. Tänkte på det, den här magsjukan kan ju göra att vi, våran familj är sjuk i typ 1-2 veckor!  Vi är ju faktsikt fyra stycken. Kommer bli långa två(minst) dagar det här, speciellt när det blåser så mycket och det blir inte alls roligt att vara ute.

Tror vi ska göra lite play-doh lera nu och hålla tummarna för oss andra tre. Hoppas ni får vara friska!

Dagar man minns

Publicerat: 2012-03-10 Kl: 19:37:16 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Sportlov?!

Publicerat: 2012-03-08 Kl: 14:36:12 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_7782 (MMS)

Sportlov?!


Eran helg är över, våran börjar

Publicerat: 2012-03-04 Kl: 19:14:09 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Så var helgen över och vi kan börja våran ledighet tillsammans med pappa Niclas imorgon. Det blir säkert en och annan skotertur, men beroende på vädret då naturligtvis. Jag och barnen har roat oss på bästa sätt i helgen och det känns i kroppen min när jag är själv med barnen i flera dagar. Som på badet igår, ni kan ju tänka er två icke simkunniga var av den ena kan dra iväg då man vänder på huvudet och den andra är världens klätterapa och går inte att släppa taget om. Och det var ju inte bara vi där såklart. Skulle tippa på att mitt bäcken har en hyffsad snedvridning! Ni vet, höften man skjuter ut och bär på. Men lämpligt nog ska jag få utnyttja min födelsedagspresent jag fick av Niclas och barnen på fredag, helkroppsmassage 120 min. Känns behövligt.

Idag var det vasaloppet och jag åkte inte, bara så ni vet.

Jag vet inte vem som snarkar högst, Anton ...

Publicerat: 2012-03-03 Kl: 15:49:14 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_4720 (MMS)

Jag vet inte vem som snarkar högst, Anton eller Amanda. Två trötta är det efter en heldag på himlabadet. Idag när solen skiner så fint och allt, men bad var inte fy skam det heller, vi fick ju sol hela dagen ändå genom fönstret.


"Whaaapppp"...Anton visar hur man kör skoter!

Publicerat: 2012-03-02 Kl: 10:13:26 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


img_9795 (MMS)

"Whaaapppp"...Anton visar hur man kör skoter!


RSS 2.0