Idag kom dagis på besök. Anton var först m...

Publicerat: 2012-05-31 Kl: 15:42:52 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


img_0651 (MMS)

Idag kom dagis på besök. Anton var först mallig och sedan rädd att han skulle bli av med sina leksaker. Och eftersom vi bor på Lidens gamla dagis så tyckte fröknarna att det var extra roligt


Utanför mitt köksfönster äter fåren som vi...

Publicerat: 2012-05-30 Kl: 21:32:44 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer


img_7606 (MMS)

Utanför mitt köksfönster äter fåren som vi lånat av svärmor, på andra sidan skuttar kaninen. Poolen ska fyllas och blommorna planteras. Barnen kan öppna dörren och springa rakt ut på gården och leka.Två år i lägenhet var som ett fängelse, tre år i Liden är som en dröm. Jag får utslag av att gå på affärer i stan! Eller ja..andnöd i alla fall. Dit åker man då man orkar och vill, annars så njuter man av livet på landsbygden. Behöver jag säga att jag älskar livet och mina val jag gjort? ;)


3 åringen

Publicerat: 2012-05-29 Kl: 12:33:51 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Grattis på treårsdagen AntonDå har det gått ett år till och jag säger som alla andra "med gud vad tiden går fort" Och det gör den verkligen! Fast vi vuxna blir ju inte äldre för det, nej nej det är bara barnen!

I helgen har vi haft kalas för familjens storkille och han verkade mycket nöjd och glad. En aning trött igår efter allt kalasande. Själv drog jag på mig ett migränanfall på sisådär 4 timmar på söndagen. Så jag hörde med ett lite öra från sovrummet vilka som var här. Jätte trist, men så blir det ibland. Jag fick ju vara med på kalas under lördagen i alla fall så jag missade ju inte allt som tur var.


Årets vårruset avklarat tillsammans med tr...

Publicerat: 2012-05-23 Kl: 22:12:36 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


img_6237 (MMS)

Årets vårruset avklarat tillsammans med trevliga arbetskamrater. I morgon och på fredag är det jobb och jag är inte ett dugg orolig att man och barn ska vara rastlösa här hemma, de hade nämligen storstädat här hemma tills jag kom hem idag. Undra vad dom gör för nytta imorgon? ;) Ja just ja, god natt var det!


Och fåren

Publicerat: 2012-05-21 Kl: 09:20:04 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


img_0852 (MMS)

Och fåren


Kaninen Ben

Publicerat: 2012-05-15 Kl: 18:48:44 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Vi har fått lånat en sommarkanin som får bo här ute hos oss på obestämd tid. Inte en sån där liten fin innekanin utan en utekanin, bondkanin? haha, ja jag vet inte vad det är för nått. En sån man äter? Han var ialla fall för snäll och fin för att hamna i någons frys, så han fick komma till oss!

Ben, heter han och barnen är jätte glad i honom och det verkar han vara i dem med också. Han låter dem klappa och lyfta och är inte alls som jag föreställde mig att en kanin skulle vara. Jag gjorde en provisorisk liten hage åt honom runt hans bur idag så han skulle få röra sig lite mera. Men pappa Niclas får i uppdrag att fixa en rejäl rastgård åt honom i helgen.Och snart kommer fåren!!!!

Så det kan bli

Publicerat: 2012-05-01 Kl: 22:31:01 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Ringde mamma i lördags med en len röst och frågade om hon ville komma upp och vara barnvakt på kvällen. Vi skulle vilja hitta på någontig tillsammans. Biobiljetter reserverade och skulle precis hoppa in i duschen då Niclas bara skulle köra en sväng med fyrhjulingen innan vi skulle åka. Men jag vill också sa jag. Det blev fler än vi och det var så roligt så vi struntade helt enkelt i bion och var ute och lekte till klockan var närmare elva på kvällen. Länge sedan jag skrattade så mycket. Det här är vad jag kallar vuxendagis!RSS 2.0