Granen

Publicerat: 2011-12-29 Kl: 09:50:23 | I kategori: Allmänt


...står så grön och gann i stugan trallalallalallallalalalla

Jag var borta i max 2 minuter och då jag kommer tillbaka har Anton hunnit plocka ner halva granen. Det var visst någon som tyckte att det räckte!

Fast det gjorde inte jag! jag förklarade att mamma gärna vill att den ska stå kvar tills efter nyårsafton. Jag menar, den har ju inte ens stått där i en vecka. Annat är det ju med dom som klädde den redan till första advent..ja då skulle jag också vara less. näe, några dagar till får den stå, så vi hängde faktiskt tillbaka kulorna. Den står ju fortfarande sig så fin och luktar ljuvligt! lägg märke till Amandas mössa som han tagit på sig.


Kommentarer
Postat av: Frida - Mamma till Elsa & lillebror i magen

Vad söt han är :)Ja när ska vi ses? Vi vill ses snart

2011-12-29 @ 10:19:29
URL: http://allgren.blogg.se/
Postat av: Carro

Nej, speciellt då Johan sa att han slutat andas helt i bilen :S Lillgubben!Jaha, meh.. har jag inte sett. Vad typiskt! Sa senast igår till Johan då vi var påväg hem från stan, att vi skulle svängt in till er, men klockan var fem & vi skulle hem & äta. Men vi får boka in något snart, var ju tusen år sedan nu.. hur ser morgondagen ut för er? Är Niclas ledig? Annars kanske vi kan kika ner, för vi är lediga allihopa vad jag vet! :)2011-12-29 @ 15:04:06
URL: http://intox.blogg.se/
Postat av: Emma S

Niclas slutar kl 15 imorgon men ska nog handla efter jobbet så han är nog inte hemma förens till kvällen. Till veckan är han ledig :) Vi har ingentig planerat imorgon så ni får komma när ni vill om det så är imorgon eller en annan dag :)

2011-12-29 @ 19:01:15
URL: http://endaghosemma.blogg.se/
Postat av: Frida - Mamma till Elsa & lillebror i magen

Torsdag låter som en bra dag :) Vi kan komma upp till er :)

2011-12-29 @ 22:06:29
URL: http://allgren.blogg.se/
Postat av: Carro

Okej.. men vi kanske kan ta en dag nästa vecka? Så kanske vi kan hitta på något med barnen allihopa? Kanske grilla en korv till middag eller nått? :)Vi har förresten varken varit utan ström (okejdå, några timmar på annandagen) telefoni eller vatten. Klarar oss som alla tidigare år här uppe ;)

2011-12-30 @ 01:19:28
URL: http://intox.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0