Hemma igen

Publicerat: 2011-07-01 Kl: 21:47:50 | I kategori: Allmänt


Borta bra men hemma bäst, visst är det så!? Ska bli skönt att sova i sin egen säng strax. Vi kom hem för 3 timmar sedan och gjorde idag ett tredje och sista besök på furuviksparken där vi åkte upp de sista karusellbiljetterna och vinkade hejdå till djuren. Tycker det var kanon med tredagars biljett (som man kunde köpta till mycket bra pris tillsammans med campingbiljett) då kunde vi se allt i lugn och ro och hinna med allt utan att vara helt slut då kvällen kom. Det var ju ett jätte fint bad där, så på onsdag blev det bad på torsdag blev det bad och tivoli och en liten snabb titt på några djur. Idag, fredag väntade vi regn men det kom en skur på morgonen och sedan var det kanonväder! Men kanonväder så menar jag varmt men lite disigt och inte mycket sol vilket var toppen eftersom både jag och Niclas dumt nog brännt oss i solen de tidigare dagarna  men också för att flera av djuren tycktes trivas lite bättre ute. Tidigare dagar då vi bara sprungit förbi såg vi mest tomma hagar men nu var det pigga och glada djur.

Att bo i husvagn från söndag till fredag har varit så mysigt, men nu är vi nog alla fyra rätt så nöjd på det. Jag tror båda barnen har gillat det och parken har verkligen varit uppskattad av lilleman. Han har pratat om djuren hela kvällen. Om schimpanserna som fick frukt och saft i flaska (precis som Anton ) och hur den största och han som bestämde av dem blev arg och kastade en hink mot sällskapet som stod en bit ifrån oss. Han såg ut att vara riktigt arg på dom för han skrek och hoppa och slängde med den där hinken och stack iväg och hämtade en sten som han även kastade rätt på dem. Haha, det var där vi tyckte att det blev lite otryckt med det minimala, nästan obefintliga staketet mellan oss...ja vi gick vidare helt enkelt. En schimpans skulle tydligen aldrig närma sig oss människor, bara deras skötare, Därav staketet som nästan inte fanns. Men skötaren hade ju två timmar tidigare berättat att han var lika stark som 4 vuxna män...mmm. Ja "APA" var iaf veckans höjdpunkt tillsammans med "toootoot" (tåg/bergochdalbana) Det har inte kunnat bli en bättre semester än såhär tror jag. Underbart är bara förnamnet.


På vägen hem var barnen trött och less att sitta i bilen, då var det inga glada miner. Jag tror vi höll på i 4 timmar men alla stopp .



Men någon gång under veckan måste de sura minerna komma också och det var ju skönt att det var påväg hem. Väl där, både i parken och i husvagnen har båda barnen varit så duktiga och lugna. Amanda har varit helt otroligt med tanke på hur mycket hon legat i vagnen och lekt själv.

Bjuder på lite mer glada bilder imorgon då jag lagt över från kameran. Nu är det dags för sängen, för imorgon ska vi på dop för mitt kusinbarn Hugo.  Ha det fint


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0