Varma djur, varm onge

Publicerat: 2010-07-04 Kl: 20:35:34 | I kategori: Allmänt


Även denna dag har pappa Niclas tagit på sig extrajobb så jag och Anton har fått roa oss själva. Men åh va rastlös jag blir då jag vet att vi inte tar oss någon vart. Visst kunde vi ta bussen, men vart skulle vi åka då?
Men så kom det nu ikväll tre stycken änglar som gjorde våran kväll, Fredrik, Hanna och deras söta Julia kom och drack kaffe och barnen busade. Anton fick någon som ville åka på brandbilen som han i vanliga fall springer omkring med här hemma. Visst gick det lite tyngre då han fick skjutsa en söt tjej, men det blev dubbelt så roligt också. OJojj va kul dom hade, Anton var dyblöt i svett så han fick fortsätta springa i blöjan.



Ja vi har ju varit hundvakt i helgen, inte mycket till sällskap direkt. Hunden Hero grävde sig en djup grop i sandlådan och där har han legat. Det är visst för varmt för att vara djur också. Våra katter har legat utslagen och rädd. Emo har varit varm och arg, han klodde upp Anton med rivmärken över både bröst och i ansiktet. Han fick nog till slut efter att ha fått utstå Anton som lyfter honom i svansen, petar honom i ögonen, och sätter sig på honom. Katten Saga hon ligger där hon ligger hon... 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0