Kolmården

Publicerat: 2012-06-30 Kl: 12:36:56 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Midsommar är över och den blev "alla tiders" så att säga. På midsommardagen rullade vi ner med farfar och Viktorias husvagn mot Kolmården och nu är vi åter hemma i trygga Liden. Hajar, lejon, delfiner, ormar, elefanter, apor, ja vi har haft det jätte bra. Första dagen på plats började med regn, men vi letade oss fram till ett jätte fint badhus i väntan på solen innan vi nästa dag kunde gå in på parken och så även dagen efter det. Det är väldans mysigt i husvagn och i bil med, men efter 4-5 dagar med två små barn så känner man sig väldigt nöjd så det var skönt att komma hem igen då man inte behöver vakta dem exakt hela tiden, utan kan släppa blicken i några minuter utan att vara rädd att tappa bort dem eller ha dem ute i bilvägen. Men vi är jätte nöjda med våran lilla tripp trots att det tog två dagar att vila upp sig efteråt ;)
 
 
 
 

Men glad midsommar på er då gott folk. Nu ...

Publicerat: 2012-06-21 Kl: 20:53:06 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


img_4150 (MMS)

Men glad midsommar på er då gott folk. Nu ska jag ta min egen (helt egen!!) gjorda midsommarstång och fara bort med till Stefan och M-H och slå ner. Det få bli min "gåbortpresent" tills imorgon.  Imorgon ska vi fira hemma i Huli där jag kommer ifrån med släkt och grannar för att sedan lämna barnen där hos mormor och morfar. På kvällen blir det först e sväng på 40 års kalas och sedan ska vi dansa runt stången hos Stefan och M-H. Kommer antagligen bli hur kul som helst imorgon. Heeela dagen lång.   Ha det fint.


Tisdag

Publicerat: 2012-06-19 Kl: 14:40:23 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Nu är det tyst här hemma, det är så tyst så det är inte sant. Vet inte om jag varit ensam hemma i mitt eget hus någon gång under det senaste året? Ensam inne har jag ju, men nu ligger det inte ens något barn i vagnen på bron. Konstigt. Vad ska man då göra? Passa på att göra massa saker eller passa på att inge göra något alls kanske?..det sistnämnda får det bli!

Kusinen igen

Publicerat: 2012-06-17 Kl: 19:49:49 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Lite då och då hör man mig säga något om min kusin, den personen har gjort det och si och så och jobbar här och där och bor även överallt, Jävla märkvärdig kusin du har Emma (inte ordagrant men något åt det hållet) uttryckte sig Carro angående min kusin. Nej, men alltså jag har 14 stycken fick jag förklara och hade antagligen pratat om olika kusiner vid olika tillfällen. Men i hennes öron som trodde jag kanske hade normala 2-3 stycken lät det lite konstigt. Men så igår under Johans 30 års kalas kom jag helt plötsligt på att det var lördag och klockan hade passerat 11 och min kusin skulle ju faktískt tävla i styrkelyft. Vi börjar skratta åt det igen, ja just ja.. jag hade ju 14 stycken så det är klart att någon av dem är i världsklass i just styrkelyft också ;)

Efter att ha kommit hem till min dator och telefon och uppdaterat mig så inser jag ju att Jenny Sellén är den tredje starkaste kvinnan i världen skulle man kunna säga. Grattis jenny!
Bronstagare i World Cup 2012 classic powerlifting


Lämnade av pappsen på jobbet eftersom de v...

Publicerat: 2012-06-15 Kl: 20:21:14 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


img_7880 (MMS)

Lämnade av pappsen på jobbet eftersom de var i stort behov av honom på hans ledighet...själv hängde vi hos svärmora och tittade på nya lilla lammet, hönsen och hästarna. Vidare för handling och hämta upp pappsen då vi tyckte att han hade jobbat färdig ( klart man har ett finger med i spelet även där ;) hem för gräsklippning och plantering och en timmes promenad. Å det är sååå skönt nu när jag kommit igång med promenaderna igen, blir det inte en timme så en 45 minuter i alla fall och jag tar den varje dag. Niclas är ute på vuxendagis med Stefan nu, så jag sitter här och inväntat fotbollen och unnar mig några bitar choklad och en ramlösa kvällen till ära. Så, hejja Sverige helt enkelt!


Köpsugen? JA!

Publicerat: 2012-06-11 Kl: 22:15:55 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Det här var blad det sötaste jag sett. Ville såååå gärna köpa med mig hem!


I går var det varmt som bara den här hemma...

Publicerat: 2012-06-09 Kl: 10:07:58 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


img_0694 (MMS)

I går var det varmt som bara den här hemma på gården, så idag kändes det rätt skönt att det var mulet. Man ska ju inte klaga på värmen, men den tar på krafterna. Niclas jobbar de sista två dagarna nu för att sedan bli ledig tills i september. Pratade med honom i telefonen nyss och det var tre maskiner som hade punktering så de hade druckit ett antal koppar kaffe, kan tänka mig att han tycker tiden står stilla nu. Vi med! Men vi roar oss på bästa sätt, dags att ta en promenad med kartonger till insamlingen.


RSS 2.0