Åka Åka, bara Åka

Publicerat: 2010-06-14 Kl: 20:22:26 | I kategori: Allmänt


Anton och pappa skulle städa. Titta vilken lustig taktik de anväder



När pappa Niclas sedan bestämmde sig för att klippa gräset så skulle naturligtvis Anton få åka med eftersom han alltid gör det. Jag tror vi har klippt gräset 1 gång i år utan att han har fått åka med. Så när Niclas gick ut och startade och jag klädde på Anton så blev han så till sig då han hörde ljudet, har var nästan omöjlig att klä på eftersom han antagligen var rädd att missa allt. Men så fort pappa kom in och hämtade honom så blev det en glad kille igen. Och satt han där ute i pappas knä, lika bestämmd och allvarlig som som alltid då han får åka " brumm brumm" Då klockan slagit sju så gick det inet att hålla ögonen öppna längre, så då blev det hopp i säng.




Kommentarer
Postat av: Maria Nilsson ( örtagården)

Hej ! oj vad han är lik sin mamma ser jag =) Ja jag ser att du har det fint där uppe i Liden . ha det gött

2010-06-14 @ 20:55:51
Postat av: Catharina

Kul att klippa gräs! Får skicka ner Lisa nån dag så hon får provåka lite ;-)

2010-06-14 @ 21:54:24
URL: http://catiiis.blogg.se/
Postat av: Gunilla

Vilka härliga bilder. Det är alltid lika trevligt att läsa och se bilder på din blogg Emma....Kram

2010-06-14 @ 21:56:28
Postat av: Carro - mamma till Noel

Sötonge.. : )

Såg er idag förresten, mitt på byn med huvudet nere i vagnen så du missade mig :b



Nu var det ett tag sedan vi sågs igen ju. men ni får gärna komma upp på fredag på en kaffe, om ni ville det.. : ) eller idag eller imorgon eller alla dagar..

2010-06-15 @ 17:25:17
URL: http://intox.blogg.se/
Postat av: Pius

Han sa ialla fall inte som Mats sa när han skulle städa flickornas rum "Här går det inte att städa för det är så stökigt". Vilket menas med att det inte gick att damsuga golvet för det var för mycket saker där. //Kram

2010-06-15 @ 22:10:55
Postat av: KIKKI

Nejdå.. :) Men vi har ju märkt att han varit väldigt sen i utvecklingen..Så vi fick träffa en läkare på BVC och han skickade sen remiss till sjukhuset så vi fick komma dit och träffa en läkare och den läkaren ville ha blodprov och kolla synen, och göra ultraljud på mage och hjärta bara för att se så det inte är något, antagligen kommer dom inte hitta något, utan att det helt enkelt är så att Albin är väldigt väldigt SEN! Jag menar, albin kan fortfarande inte sitta själv, SNART kommer han nog kunna det för vi märker ju att det går framåt, men väldigt långsamt. Men han är ungefär som en 6 månaders bebis i utvecklingen, men i en 11 månaders kropp. Men han är ju väldigt nöjd och glad ändå och verkar må bra och det är ju det viktigaste så får allt annat komma i hans egen takt :)

2010-06-16 @ 08:17:47
URL: http://kikkiiii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0