Städpatrullen

Publicerat: 2010-09-23 Kl: 20:15:33 | I kategori: Allmänt


Ikväll blev det lite gjort här hemma. Tog först ut allt ur Antons lekrum, dammsugade och torkade golvet och fortsatte i hans sovrum med samma sak. ( vi har separata rum för att skilja på lek och vila, när vi ändå har plats så ansåg vi det vara det bästa) Det är så mycket saker i lekrummet så det känns bra att tömma och göra ordentligt lite då och då. När vi ändå var igång så blev det lite ommöblering och vi plockade också bort några leksker som man kan ta fram lite senare. Resultatet av allt blev bra och lite mindre rörigt :)
Anton tycker det är jätte kul medan vi stökar på här hemma. Han klättrar och hjälper till att putta/flytta saker och grejar på som bara den. Det var en trött kille som somnade rätt fort ikväll.
Imorgon gör vi ett försök att åka på himlabadet.

Kommentarer
Postat av: Erika

Hihi, alla har vi väl något som man alltid misslyckas med! Bullar tycker jag som sagt är enkelt men muffins ska vi inte ens tala om... haha! Muffins vågar jag mig väl på en gång vartannat år ungefär och det slutar alltid lika tragiskt ;)

2010-09-23 @ 20:54:59
URL: http://dumman.blogg.se/
Postat av: petra

Men emma hon har ju fyllt 3 :) hehe. Ja det kanske är en liten tjej. Du är rund och go om magen redan nu. Hur trivs ni i Liden då? :)

2010-09-23 @ 21:41:26
URL: http://petratyra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0