Barnmat
Publicerat: 2011-08-08 Kl: 13:56:52 | I kategori: AllmäntNu är det dags att göra storkok till Amanda som ska börja äta på "riktigt" snart. Ärtor, morotspuré , köttpuré, kycklingpuré och torskpuré med såser. Enkelt och billigt blir det. Man lägger varsin sort i varsin iskub och fryser in, lägger sedan alla i uppmärkta påsar. Perfekt att ta fram och värma då det är dags. Det vi hoppar att tillaga i förväg är potatisen, för den vill man inte ha fryst!
Till hjälp har jag en jätte bra bok från BVC med bra recept.
Det här gjorde jag många gånger då Anton var mindre. Gör man mycket så räcker det ju länge. Då barnet blir större och äter mer lägger man lämplig färdig portion direkt i en liten fryspåse. iskuberna är ju lämplig när de är på "smakisnivån"
Dags att damma av matberedaren och invänta Niclas med varorna
Kommentarer
Trackback