Juni månad?

Publicerat: 2011-06-21 Kl: 20:23:31 | I kategori: Allmänt


Nja, nu börjar som alla andra gnälla lite över vädret. Det ser då inte bra ut för något midsommarfirande i härligt väder. Men då jag tänkter efter så har det nästan alltid regnat eller i alla fall varit lite småruskigt de år jag kan minnas. Det är som vanligt, sommaren kommer tidigt varje år och försvinner lagomt till midsommar. Det är riktigt "fingervanteväder" ute.


Annars då? Jo vi väntar på att Niclas semester ska börja. Han fick ju nytt jobb så han har ju egentligen ingen semester, pappaledig är han nästa vecka. Då blir det husvagnssemester.....inget ont om det men jag är lite närvös faktiskt. Vet egentligen inte vad jag är närvös över men det bara är så. Det kommer bli jätte mysigt! Det lutar mot ett besök på furuvik och eventuellt campingen där någon natt. Något annat är inte bestämmt, vi tar det som det kommer. Skönt att vi i alla fall fick lite semester tillsammans. Vecka 30 åker jag och barnen med min mamma till Göteborg en vecka för att hälsa på släkten, det blir mysigt det också.

Men om värmen kunde komma tillbaka, så vi får någon sommar!

Kommentarer
Postat av: Emma

Haha, det var bra frågor faktiskt. Sånt som inte är lätt för andra att veta... Vi ser oftast skillnad på dem, kan hända att jag ibland behöver tänka till och titta en extra gång men för oss är de inte identiska. :)

De är olika i sätt och ljud och har oftast inte samma minspel.

Då de var mindre hade vi fruktansvärt svårt att se skillnad och märkte blöjorna då vi klädde dem likadant men inte nu längre. Men vi började tidigt att ofta klä dem i olika färger för att både vi och de runt omkring skulle se skillnad. Så det blev som små färgkoder som släktingarna lärt sig. Ellen är alltid den som är rosa eller mest rosa och Clara alltid lila. Har de andra färger så går vi på känsla vem som känns bäst i vilken färg, ibland är vi inte alls enade om vilken färg/mönster som passar vem men Clara har alltid varit en liten "pojkflicka". Oftast så faller det sig naturligt med färgerna. Och vad som ofta inte setts på korten är att de brukar ha olika färger på strumporna för att skilja dem åt, rosa el lila. Och nu då håret börjat bli långt är det perfekt med rosa och lila hårtofs. ;)

2011-06-21 @ 21:36:59
URL: http://emmaselina.blogg.se/
Postat av: Evelina

Ja, tänka sig att jag kommit igång med bloggandet igen! Jag har gjort det i all hemlighet, lite mjukstart, så kul att du tittat till min blogg trots att det var hundra år sedan jag skrev sist! Jag kommer hem alldeles i början av juli, så jag blir hemma v. 27, 28, 29. Vilka datum kommer ni att vara i gbg? Vill bara säga: detsamma! Det var uuunderbart att träffa er och jag längtar, längtar, längtar tills vi ses härnäst! Stora kramar!

2011-06-21 @ 23:16:41
URL: http://myosotis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0