Amanda 3 månader

Publicerat: 2011-05-18 Kl: 20:59:25 | I kategori: Allmänt


Amanda Teolinda Malm
3 månader
Vikt: 5730 gram
 Längd: 60 cmFörsökte ta en bild idag då hon var go och glad, men det fanns inte på kartan eftersom hon varit ledsen hela eftermiddagen/kvällen efter sprutan. Ingen feber blev det men hon verkade ha ont. Nu sussar hon i alla fall gott i sängen sin.


 

Idag har Amanda blivit 3 månader. Hon är oftast en mycket glad bebis måste jag säga, eller bebis..hon är en liten tjej nu, ingen bebis! Hon är mycket gladare än vad Anton var i denna ålder. Bara hon får uppmärksamhet så är hon helnöjd. Ska man iväg och är stressad så känner båda barnen av det och det blir bara kaos för då blir hon minnsan sur!

Hon tycker så mycket om sin storebror och är väldigt intresserad av honom. De två har fått väldigt bra kontakt de senaste två dagarna och Anton busar med henne så hon tokskrattar, det är så härligt att se. Äter gör hon mycket och ofta. Hela nätterna går åt att amma känns det som eftersom det har gått bara 2.3 timmar mellan målen de senaste två veckorna, det har alltså blivit mer den nu, undantag för i går natt då det gick 7 timmar (värsta lyx för mamma) Men hon kanske har en tillväxtperiod.

Idag har vi varit upp på BVC och vaccinerat henne och hon blev så ledsen så hon höll andan lääääänge innan själva skriket kom, det gjorde nog väldigt ont! och säker så blev hon lite rädd också. För där sitter dom och sjunger för än och rätt vad det är så svider det till i båda benen, fy va taskigt!

Och då har vi det här med ögonen. Alla undrar om hon har ögoninflamation, det har hon inte! (Fast det skulle jag säkert också tro) Det är något med tårkanalerna eller eventuellt något som jag inte ens kommer ihåg namnet på. Något som drabbade få och man inte gjorde något åt förens vi äldre ålder ( lät mindre kul) Vi har fått utskrivet ögondroppar för andra omgången nu, så vi får väl se om det blir bättre. Ögonen är alltså så varig så när hon vaknar har hon svårt att få upp ögonlocken. Jag tvättar rent heeeela tiden, hon ser bedrövlig ut stackarn !

Där hade vi lite om Amanda :)


Kommentarer
Postat av: Carro - mamma till Noel

Noel hade ju som sagt också så ofta då han var i hennes ålder, men det gick över tillslut & sedan dess har han inte haft några problem. Ser så hemskt ut då de är så små och vaknar utan att knappt kunna öppna upp små ögona, huva.. hoppas det går över snart! :)

2011-05-19 @ 10:38:12
URL: http://intox.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0