Yes, vi tog oss ut

Publicerat: 2011-05-30 Kl: 13:10:13 | I kategori: Allmänt


Vi hinner aldrig gå ut på förmiddagen innan Antons vila som är vid tolvtiden. Båda barnen vaknar ungefär samtidigt, frukost/ammning, påklädning av båda och mig själv, byta bajsblöja, plocka undan frukosten som står kvar och då har Amanda blivit trött igen och vill vila. Hon får då ligga inne i sängen sin eftersom jag inte hunnit med allt så vi kan gå ut med vagnen. När hon vaknat igen äter jag och Anton oftast lunch och efter den är undanplockad, Amanda ammad och Anton torr så är det dags för hans vila.  När han vaknat efter klockan 13 (phhuuu) då kan vi äntligen gå ut. 

Idag struntade vi i att disken efter frukosten stod kvar och vi startade inte heller någon tvättmaskin, vi skyndade oss ut och lät Amanda sova vagnen så kunde Anton få leka ute. Hon orkade även vara vaken lite längre än vanligt odag också, stortejejn!  Det var i varje fall  jätte kul med alla nya saker han fått i present, så roligt att han inte kunde hålla på med en aktivitet längre än 2 minuter eftersom han såg något nytt kul (olikt Anton, han brukan kunna pyssla på länge med samma sak). Det började föresten redan då han klev upp imorse och valde ritboken och kritorna att sätta sig med i soffan framför barnprogrammen iställlet för kudden och nallen som det vanligtvis är.




När jag började skriva detta inlägg blev det ett riktigt skitväder, det tokregnade och blåste, men nu...kanske 10 minuter senare skiner solen igen. knepigt väder. Men då kan vi ju gå ut igen i eftermiddag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0