God morgon världen

Publicerat: 2012-01-20 Kl: 08:47:48 | I kategori: Allmänt


Ja men god morgon!

Amanda sover i vagnen och Anton ligger här utslagen i soffan och kikar på barnprogram. Klockan är ju morgon nu, MEN här har var det länge sedan det blev morgon. Amanda slog upp sina små vacka bruna ögon kl 04:50 för att vara exakt. Anton ville inte vara sämre och steg upp 05:10. Så egentligen borde det vara lunch nu va? Men näe, jag ser att klockan är bara 8:40 och det kommer bli en extra lång dag. Men vad gör det? Vi har det så bra tillsammans och vi är pigga, friska och glada!  Så här sitter jag medan orken försvann ur oss alla tre, vad skulle ni upp och göra så tidigt då ni inte hade sovit färdigt?

Ikväll ska vi till morbror Linus, alltså barnens morbror och hans Carro. Tror även att farmor och Tomas skulle dit, hoppas det! Så vi packar väl ihop oss så småning om och åker neröver för att passa på att få lite uträttat innan vi möter upp Niclas efter hans jobb.

Annars då? Längtar sjukt mycket tills Zumban drar igång nere i Indal i början på februari. Överlägset rolig träning. Om vi håller tummarna riktigt hårt så kan vi hoppas på att hon vill dra igång här uppe i Liden också. För visst hänger ni väl med då? Ni som sitter och trycker runt om i stugorna.

Nu har Anton sjunkit ner ännu mer här brevid och ser ut att somna snart, kanske man ska sjunka ner brevid då. Hoppas hon där ute passar på att sova rejält på en gång då.

Hörs, hej!

Kommentarer
Postat av: Carro

Men kom på middag iaf! :) Man behöver ju inte byta något! :)För det första är du inte så mkt större & för det andra så har jag kläder i massa blandade storlekar :)

2012-01-20 @ 11:18:12
URL: http://intox.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0